Ajutorul managerilor

-Andrei, când o să vină hârtia? Andrei dar nu mai avem pix-uri? Andrei….Andrei… m-am săturat, numai Andrei în sus , Andrei în jos și uite așa începe acum aprope orice dimineață pentru mine.

cab.ro

Acum o săptămână mă instalam comod în noua mea funcție din cadrul firmei, și mai exact în ceea de manager, era o senzație de nedescris, mă simțeam înplinit și știam că una dintre cele mai mari dorințe ale mele se împlinise. Dar acum pur și simplu îmi vine să îmi depun demisia și să plec.
Dar haide să îți explic mai bine ce s-a întâmplat. În ziua în care am primit postul vechiul manager , atunci nu știam de ce manegeri erau schimbați ca o dată pe lună dar nici nu mă interesa,m –a atenționat să am grijă să nu lipsească produsele de papetărie și că mai bine dau comanda cu o săptămână înainte pentru a le primi sigur, dar în toată aceea aglomerație nu am ținut cont de acest lucru.

Primele zile au fost destul de ok , dar imediat după au început să se termine lucruri ca pix-urile, hârtia, am luat imediat contact cu firmele care se ocupau de distribuire și de la toate a primit răspunsuri negative: ba că nu mai au produsul cutare, ba că trebuie să plătesc o sumă mai mare, ba că la ei comanda se dă cu o săptămână înainte și uite așa nu avea nimic în afară de nervi. Mâine urmează să fie ședință, iar dacă nu reușesc să fac rost de produse, numele meu va ajunge pe lista persoanelor date afară.

Asta era povestea verișorului meu, când am ajuns eu la el. Bineînțeles că nu l-am putut lăsa așa și i-am spus micul meu secret despre cum să reușească să primească produsele cât mai rapid, și mai exact Cornul Abundenței. Cât a putut să râdă la gândul că eu vreau să îi iau un corn când el are nevoie de papetărie, dar Cornul Abundenței este una dintre cele mai bune firme de papetărie.

I-am prezentat rapid site-ul cu toate produsele de la hârtie pentru copiator, la pixuri,dosare, bibliorafturi,capsatoare ,în fine tot ce are nevoie un birou. Am și plasat comanda și spre surprinderea noastră în o jumătate de oră deja biroul era aprovizionat cu tot ce avea nevoie, țin să menționez că biroul se afla în Craiova și din acest motiv au ajuns așa de repede.Totul era perfect și până să reușească să ajungă colegii la el eu deja mă făcusem nevăzută.

Cu toții au fost de a dreptul surprinși că a reușit să remedieze problema și atunci a aflat și el  că toți cei care fuseseră în acest post înaintea lui plecaseră tot pentru că nu reușiseră să aducă produsele de papetărie la timp. Cornul Abundenței este opțiunea numărul unu a tuturor celor care vor produse de papetărie cât mai rapid și cât mai ieftine. Dacă vreți să fiți la curent cu totul despre ei nu trebuie decât să  acordați un like pe pagina de Facebook Cornul Abundentei.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.