Vine vara trecem la costume de baie

Hey dragii mei, bine v-am regăsit .Astăzi vă prezint o nouă temă de discuție care sper să vă fie de folos și care cred că o să vă încânte. Cum se apropie vara deja am început să îmi caut un costum de baie, pentru că fiecare fată are nevoie de unul în această perioadă călduroasă.

Odată cu venirea verii și cu deschiderea piscinelor și a bazinelor de înot costumele de baie devin unele dintre cele ai nelipsite. Am căutat pe nenumărate site-uri până ce într-un sfârșit am reușit să mă îndrăgostesc de unul, este vorba despre Costumul de baie Victoria M-114 Violet cu dungi. Îl ador deoarece este sexi dar în același timp dă și o notă de seriozitate persoanei care îl poartă și în plus este mov.

Este vorba de un costum de baie compus din trei piese, gata oricând să îți ofere posibilitatea de a merge cu prietenii la mare sau în spațiile special amenajate pentru înot, și mai exact un sutien și două slip-uri. Sutienul este unul cu push-up detașabil de diferite mărimi în funcție de dorințele posesoarei, cupele sunt întărite și prevăzute cu armatură metalică. Primul slip este unul clasic, iar cel de al doilea este tot unul clasic dar care față de precedentul se leagă în laterale.

Pe site-ul http://www.costume-baie.ro  puteți verifica în orice moment mărimile și în același timp disponibilitatea produsului, în funcție de aceasta veți putea afla când veți primi produsul. Acum costumul de baie ales poate să vină imediat vara nu mai sunt probleme. V-ați ales deja costumul de baie pentru această vară? Dacă nu, ce costum de baie ați alege?

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.