De ce o lanternă tactică?

Lanterna tactica TLN2 cu LED CREE XP-E 250lm 200m Li-ion Am ocazia să mă bucur din nou de un produs spre testare, de data aceasta produsul este oferit de cei de la TotalMag.ro, din partea acestora mi se oferă o listă cu produse din care să aleg , după lungi perioade de hotărâri și de răzgândiri m-am oprit asupra unei lanterne tactice.

Cu cât sunt mai multe produse cu atât este mai greu să alegi ce să testezi, dar pentru mine lanternele au fost un fel de pasiune de mică. Încă îmi mai amintesc cum undeva pe la 5-6 ani luam lanterna bunicului și ieșeam cu ea în curte , pur și simplu speriam toate păsările din curte sau chiar și vecinii care se întorceau târziu acasă. Vreau să precizez că la noi nu era pe stradă lumină așa că atunci când te trezești cu o lună direct în fața ta e logic să te sperii, bine pentru mine era pur și Lanterna tactica TLN2 cu LED CREE XP-E 250lm 200m Li-ion simplu o joacă, dar săracii oameni aproape leșinau în stradă și bineînțeles că îl trezeau pe bunicu ca să îi spună ce pățanie am mai făcut.

Dar ce puteam face  dacă ziua eram pedepsită și nu putea ieși afară, stăteam cuminte un maxim 2 ore și apoi începeam căutările lanternei, ascunsă între timp de bunicul meu, și seara reîncepea joaca. Dar anii au trecut și lanterna între timp s-a pierdut , nu sunt încă sigură dacă vreau o astfel de lanternă pentru a-mi aminti perioada copilăriei sau doar pentru a o folosi în escapadele nocturne.TotalMag

Însă cred că este deajuns despre mine haide-ți să vi-o prezint și pe ea, este vorba de o lanternă care produce un flux luminos de până la 250 de lumeni și cu o rază de până la Lanterna tactica TLN2 cu LED CREE XP-E 250lm 200m Li-ion 200m lungime. Are un acumulator de 2800mAh care poate susține până la 4 ore.

Are o greutate de doar 177g și vine împreună cu un încărcător pentru acumulator, cutia în care va fi transportată și un șnur pentru încheietură la toate acestea se mai adaugă și prestigiul celor de la Totalmag.ro, site-ul cel mai bun dacă vrei să organizezi o ieșire în natură și nu numai.

Promit solemn că dacă o voi primi, voi încerca să nu mai sperii bătrânii pe stradă, bine acum avem lumină, dar totuși o voi folosi doar pentru ajutor.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.