Totalmag.ro este magazinul tău

TotalMagAstăzi am să vă vorbesc despre cum să faci dintr-un weekend obișnuit unul de poveste doar cu ajutorul site-lui TotalMag.ro. Cred că deja cu toții ne-am plictisit să ne petrecem scurtele vacanțe în casă, eu vă propun un mod în care să ne și distrăm dar și în care să ne bucurăm de natură. Mai exact vorbesc de micile escapade cu cortul, indiferent de locația aleasă vă garantez că vă veți distra pe cinste.

Cutit de gat Benchmade Harley Davidson Black Dar hai să vă spun mai bine despre ce este vorba. În primul rând se intră pe site-ul mai sus precizat, eu una vă propun ca pentru început să aruncăm un ochi asupra rubricii de corturi, de unde putem alege fix ceea ce ne trebuie, mai ales că este cam imposibil să ieși cu cortul fără a avea unul. Eu am găsit foarte multe modele frumoase.

După acest lucru  mai avem de găsit și niște cuțite utilitare, care vor fi folosite în cadrul escapadei și fără de care ar fi puțin cam greu să ne descurcăm, eu m-am îndrăgostit de Cutitul de gat Benchmade Harley Davidson Black, dar voi aveți multe alte produse din care să alegeți și trebuie să țineți cont și de ușurința păstrării lor.Cort Trimm Escapade DSL

Să nu uităm că pentru siguranța noastră și mai ales dacă sunt și copii cu noi trebuie să avem și o lanternă tactică , să nu mai vorbim de utilitatea ei atunci când se lasă întunericul și de faptul că poți speria animalele cu ea .Pentru că atunci când ești în sălbăticiune, dacă pot spune și așa , ai nevoie tot timpul de apă de pe listă nu trebuie nicidecum să lipsească sticlele de apă și cum temperaturile sunt din ce în ce mai ridicate trebuie să țineți cont că veți avea nevoie de lichide la o temperatură cât mai mică, sticlele bidonmetalic 0.7 L sunt perfecte și se potrivesc oricând.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.