Vreau epilare definitivă!

Din păcate majoritatea persoanelor sunt împinse de către prieteni sau de anturaj în direcții greșite sau să facă ceva ce cu altă ocazie nu ar fi făcut niciodată. Încă de mică știam de la mama mea că pentru epilare se folosesc instrument speciale și nu acele aparate de ras pe care tați noștri le folosesc , pentru că acelea întăresc firul de păr și cu timpul o să îmi crească mai multe. Dar ca oricare din colegele mele nu am ascultat acest sfat și la scurt timp m-am trezit cu un păr mai închis la culoare, dacă înainte era aproape invizibil acum se observa imediat, și în plus creștea mult mai repede.

Așa că am început să merg la salon pentru epilări definitive, ele chiar au ajuns să devină o rutină dar  prețul lor este destul de mare așa că am decis să caut altceva. Din această vară mi-am propus să trec la epilarea definitivă acasă, prin achiziționarea aparatului Silk’n Glide, un produs revoluționar pe care am avut șansa să îl testez la verișoara mea și care s-a dovedit de un real ajutor chiar și cu părul meu puțin mai rebel, l-am testat doar de două ori dar deja m-a cucerit.

Aparatul este produs de firma Silk’n una dintre cele mai bune firme pe care o recomand cu ceea mai mare încredere, până Silk'n Glide 50.000acum chiar nu am avut probleme cu ei sau cu produsele lor, fiind una dintre firmele care oferă chiar și garanții pentru aparatele achiziționate de la ei. Produsul folosește 50.000 de impulsuri și cu o rază de acțiune de 3 cm ², mai mult decât atât îți oferă posibilitatea de a schimba viteza de la 1 pulsație pe secundă la 1 pulsație la 3,5 secunde, probabil vă întrebați la ce folosește această variație de timp, datorită ei aparatul poate fi cu ușurință folosit și în zonele intime.

Am fost cucerită și de ușurința cu care aparatul poate fi luat și în excursii sau în călătorii de afaceri, singurul lucru de care are nevoie pentru a funcționa fiind o sursă de curent la care să fie alimentat și în plus prin folosirea Tehnologiei HPL acesta consumă o cantitate mai mică de energie, având însă aceleași rezultate spectaculoase.

Știu că nu sunt șanse să mai recapăt părul pe care îl aveam înainte dar măcar acum știu că mă pot baza oricând pe un ajutor de încredere oriunde m-aș afla. Mai mult decât atât aparatul se găsește la un preț fantastic de care vă puteți bucura și voi doar intrând pe site-ul Silk’n.

Voi ce aparate de epilat folosiți?

Tags:
22 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.