De ce magazinul oficial Catalin Botezatu?

Presupun că deja  cei mai mulți dintre voi, dragi cititori, cunoașteți cine este Cătălin Botezatu și cu ce se ocupă, iar pentru cei care nu știu o să vă spun eu în câteva cuvinte: Botezatu este unul dintre cei mai buni creatori de modă, dacă la început era cunoscut doar pentru realizarea pieselor de lenjerie intimă pentru bărbați, cu timpul a început să creeze și alte piese vestimentare atât pentru bărbați cât și pentru femei.

Dar haideți să revenim la subiectul acestui articol și anume de ce aș alege eu sau altcineva Magazinul oficial Cătălin Botezatu:

  1. În primul rând l-aș alege deoarece acolo pot fi descoperite și produse vestimentare pentru femei , fie că vorbim de costume de baie sau chiar de parfumuri, mai mult  produsele sunt de calitate .Din păcate în magazinele CB  în care am fost eu nu am găsit și articole pentru femei.
  2. Alegând să cumperi de pe site te scutești de mersul prin magazine ,fiind însă sigur că acasă îți va veni fix articolul dorit, să nu uităm că există șanse să găsești ceva pe site care de exemplu să nu fie în magazin, din cauza terminării stocurilor sau pur și simplu să nu mai fie mărimea dorită.
  3. Un alt motiv ar fi faptul că poți beneficia de reduceri  în cadrul cumpărăturilor de pe site, care se pot dovedi de cele mai multe ori cu adevărat considerabile și chiar trebuiesc urmărite cu atenție.
  4. Știu pentru mine nu se pune problema, în Craiova existând deja un magazin CB, dar de exemplu nu toți sunt așa de norocoși , deoarece nu au șansa să viziteze un magazin Cătălin Botezatu în orașul lor, deci cred că îl pot nota și pe acesta la motivele pentru care aș alege CBstore.
  5. Pe site-ul magazinului găsești toate datele despre produse și mai mult  ți se oferă șansa unui retur gratuit. De exemplu dacă alegeți o cămașă marca Cătălin Botezatu și vă înșelați cu privire la mărime puteți alege să o schimbați cu un alt produs sau cu o altă mărime.
  6. Produsele sunt realizate în România, ceea ce cred că este unul dintre cele mai importante atuuri ale acestui magazin și bineînțeles al produselor distribuite de acesta .Chiar pot spune că mă bucur de faptul că se promovează și faptul că sunt realizate în România.

Ăstea ar cam fi primele atuuri ale magazinului care îmi vin în minte, cu toate acestea vă aștept și pe voi să îmi prezentați părerile voastre fie ele pozitive sau negative în comentarii.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.