Fiecare zi începe cu Samsung Galaxy S6

Samsung este una dintre cele mai renumite firme atât pe planul național cât și pe cel internațional, zi de zi grupul meu de prieteni  discută despre noile produse scoase pe piață de către această firmă minunată, cu ajutorul acestora am reușit pentru prima dată să fac cunoștință cu noul Samsung Galaxy S6 Edge, care pot spune că m-a cucerit de la prima întâlnire. Urmărisem deja review-ul Samsung Galaxy S6 dar de data aceasta nu mai vedeam doar poze sau video-uri făcute de altcineva ci chiar îl țineam în mâinile mele.Pot spune că este mult mai superb decât în poze, pur și simplu marginile sale invocă o eleganță de apreciat, mai mult decât atât beneficiază de unele dintre cele mai bune aplicații existente.Haideți să vă povestesc mai bine cum a decurs prima mea zi alături de Samsung Galaxy S6, da am reușit să îl răpesc de la proprietar pentru câteva zile deși timpul a fost totuși destul de scurt am reușit să mă bucur de utilitățile acestuia, și deci am putut descoperii pas cu pas produsul celor de la Samsung.

Dimineața în care am fost trezită de alarma telefonului a fost ceea mai frumoasă zi, chiar nu am reușit să mă supăr pe proprietarul telefonului că și-a uitat alarma pornită pentru că m-a întâmpinat designe-ul minunat al telefonului pe care îl țineam în mână și nu îmi puteam da seama dacă sunt trează sau încă visez. Imediat ce am deblocat ecranul am văzut știrile meteo și de asemenea mi-au apărut imediat și e-mail-urile primite în decursul nopții. După ce am răspuns la acestea și după ce bineînțeles am verificat și notificările de pe facebook a urmat partea mea preferată și mai exact mersul la facultate sau la micul job în funcție de zi.

Acolo tot telefonul celor de la Samsung este vedeta pentru că se pricepe atât de bine să realizeze poze în grup și selfiew-uri cu ajutorul celor două camere care îl însoțesc mereu de 16MP respectiv de 5MP, pe care bineînțeles că le utilizăm pauză de pauză sau uneori chiar și în timpul cursurilor pentru a le distribui colegilor care nu reușesc să ajungă mereu la ore cursurile sau doar pentru a distribui temele.

Urmează mai apoi plecatul spre casă urmând ca acolo Samsung Galaxy S6 Edge să mă ajute cu publicarea articolelor pe blog, cu răspunderea la comentarii sau chiar cu postarea pozelor proaspăt făcute pe rețelele de socializare, indiferent de motivul pentru care este utilizat smartphone-ul realizat de cei de la Samsung se descurcă cu o îndemânare și cu o viteză de invidiat.

Seara este păstrată pentru ieșirile în club sau pur și simplu în oraș acolo unde Samsung Galaxy S6 ne dovedește modul ușor și plăcut în care realizează poze chiar dacă nu există foarte multă lumină în jur, iar acumulatorul de 2600mAh se asigură că nu vom rămâne fără baterie fix în acel moment în care avem mai multă nevoie de telefon.

Vă mai vând un pont cu  ajutorul acestui smartphone puteți să alegeți cinci dintre contactele voastre care să poarte 5 culori diferite și astfel să vă dați imediat seama cine vă sună fie că vorbim de soacră, de iubită sau de o fostă iubită aplicația este foarte utilă.

Și astfel încă o zi ia sfârșit , bineînțeles nu înainte de a testa aplicația Temple Run, unde bineînțeles că viețile se duc foarte rapid chiar dacă telefonul are o viteză extraordinar de bună și răspunde foarte bine la comenzi, fără a fi nevoie să repeți o mișcare.

În general cam așa s-au rezumat zilele petrecute alături de cel mai bun Smartphone realizat de cei de la Samsung, care nu ezită mereu să ne uimească prin cele mai frumoase și mai noi gadget-uri, sau cel puțin cel mai bun dintre cele pe care le-am testat până acum. Sper ca în curând să reușesc să mă reunesc cu acest minunat telefon, care face din orice zi una fantastică. Pentru cei interesați vă invit să vedeți și Review Samsung Galaxy S6 Edge.

Tags:
One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.