Cele mai tari jocuri H2O

Cei mai mulți dintre voi cunoașteți desenele H2O , cu cele trei prietene Emma, Cleo și Rikki care se transformau în sirene ori de câte ori atingeau apa, cel puțin pentru mine acest desen a făcut parte din copilăria mea nu ratam niciun episod. Eu vă propun să le redescoperim în cele mai tari jocuri H2O existente în mediul online și astfel să ne asigurăm că vă veți petrece timpul liber alături de cele trei prietene .

Site-ul așa cum am mai zis vă oferă o gamă foarte diversificată de jocuri pentru toți copiii, puteți alege să testați jocurile de dress-up cu sirene sau chiar jocurile de memorie sau cele de puzzle-uri. Indiferent de jocul ales vă garantez că vă veți petrece ceea mai mare parte a timpului în încercarea de a trece nivelele și dacă reușiți să terminați un joc complet nu vă faceți griji pe pagină mai există multe altele care vă invită să le descoperiți și să le duceți la bun sfârșit. Mai mult decât atât vă puteți invita și prietenii pe site și astfel să puteți compara rezultatele voastre personale cu ale lor.

Nimic nu mai este plictisitor dacă vă hotărâți să le ajutați pe sirene în toate peripețiile lor, nu uitați fără voi ele nu pot să învingă dușmanii sau să rezolve toate misiunile în timp util. Dacă sunteți unul dintre părinții care caută jocuri pentru micuții lor vă recomand acest site pentru că nu îl va lăsa pe copilașul vostru să intre pe joc până nu citește instrucțiunile, ceea ce îl va ajuta mult pe cel mic atât  să citească mai bine cât și să știe pe ce să se axeze în joc. În plus jocurile sunt unele care îl stimulează  să învețe cât mai mult, să fie deschis la noi provocări și chiar să își îmbunătățească atenția și rapiditatea.

Voi ce spuneți micuțul vostru s-a distrat?

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.