Vivat Familia are grijă de sănătatea familiei tale!

De când am descoperit farmaciile Vivat Familia am început să fac vizite tot mai dese la acestea,chiar dacă de cele mai multe ori mă duc pentru a afla informații despre anumite produse sau chiar boli niciodată nu am fost dată afară, din contră am fost primită cu foarte multă căldură. Am rămas uimită în câte farmacii care aveau semnul Vivat Failia intrasem, dar nu avusesem habar despre cât de multe informații puteam descoperii și cât de mult îmi putea fi de ajutor

În timpul vizitelor mele am reușit să aflu de la medicii specializați despre mesoterapie. Mesoterapia este o legătură între medicina naturală și ceea convențională, aceasta se utilizează de cele mai multe ori de către medici care practică tehnicile medicinei naturiste, de cele mai multe ori este folosită pentru domeniile anti-aging și cosmetic. O parte a mesoterapiei este reprezentată de așa numitele microinjecții punctuale care sunt administrate doar la locul cu problemă și care nu se mai răspândesc și în restul corpului. A doua parte a acesteia este reprezentată de tratamentele anti-aging, acestea presupun întinderea ridurilor, tratarea celulitei fără a fi însă nevoie de apelarea la operații. Tot de la Vivat Familia am aflat că mesoterapia a avut succese și în tratarea reumatismului sau a migrenelor.

Un alt subiect pe care l-am tratat, ce este drept a trecut foarte puțin timp de atunci, este cel al asteniilor de primăvară. De data aceasta nu mă mai aflam doar în postura de a întreba ci chiar luasem contact cu ele, nu recomand nimănui pentru că sunt foarte nasoale. Pur și simplu mă simțeam tot timpul obosită, fără chef de viață , numai vorbesc de cheful de muncă sau de altceva. Asta până am ajuns la farmacie unde mi s-a explicat că nu am nevoie de medicamente pentru a trata astenia, a fost pentru prima dată când am intrat într-o farmacie și mi s-a comunicat că nu trebuie să cumpăr nimic pentru a mă face bine, tot ce aveam nevoie era o mică schimbare în alimentație și mai mult efort fizic.

La nivel național, 700.000 de oameni interacționează cu Vivat săptămânal. Atunci când ești pe stradă, uită-te după o farmacie independentă, semnalizată Vivat. Acolo găsești trusa Vivat – setul de medicamente, adaptat nevoilor tale și celor dragi ție, în funcție de sezon. Uită-te pe pagina numită campanii, să vezi ce ți-ar putea fi de folos chiar acum.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.