Alege Allview, alege produse românești!

Allview este una dintre cele mai bune firme de IT din România și de aceea îmi propun să vă prezint astăzi motivele pentru care eu cred că această firmă merită să  se afle între primele în cadrul pieței interne de IT:Allview

  1. În primul rând pentru că este vorba de o firmă românească și cred că ne dorim cu toții ca tot mai multe firme românești să primească aprecierile pe care le merită atât în țară cât și în afară.
  2. Un alt motiv ar fi că au cel mai bun raport calitate-preț și că angajații din România pot realiza teme și interfețe cu care să cucerească orice utilizator.
  3. Allview deja și-a făcut cunoscută prezența în țări precum Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia și Herzegovina, Republica Cehă și Grecia, lucru care demonstrează încă o dată succesul de care dă dovadă atât pe plan național cât și internațional.
  4. Tot în ajutorul lor sosește și faptul că deja se bucură de o vechime de 13 ani în doeniul IT, dar și faptul că oferă garanție extinsă de 3 ani pentru aproape toate telefoanele comercializate.
  5. Pe piața din românia Allview a devenit deja o marcă foarte cunoscută, fiind și prima firmă românească care a lansat o tabletă.

Din cadrul produselor comercializate cel mai mult mi-a atras atenția telefonul P6 Energy pe care am avut șansa să îl descopăr la unul dintre colegi mei și pur și simplu nu am mai reușit să mi-l scot din minte. Are tot ce îi trebuie începând cu o sticlă special creată ca să reziste la zgârieturi până la o baterie de 5000 mA ,ceea ce îi oferă posesorului mai mult timp alături de telefonul iubit. Tot cu ajutorul acestui telefon am descoperit și o nouă funcție și anume aceea de a putea să reîncarci telefonul unui prieten doar cu ajutorul propriului tău telefon, invenție care mi s-a părut excelentă.

Voi ce părere aveți despre Allview? Își merită locul în cadrul firmelor de IT?

Tags:
6 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.