Sole în Profitshare o afacere de succes!

Cu toții ne dorim să câștigăm bani direct de acasă și de aceea vă propun să încercați programul Sole în Profitshare. Profitshare este o rețea de afiliere care își propune să ajute atât afiliații, adică persoanele ca tine care își doresc să câștige ceva bănuți în plus, cât și magazinele, în cazul nostru magazinul SOLE. În trei pași simpli vei reuși să câștigi bani direct de acasă :

  1. În primul rând îți creezi cont pe Profitshare, dacă nu ai deja unul, acesta se face foarte rapid pe pagină.
  2. Următorul pas constă în intrarea pe pagina Sole din cadrul rețelei și alegerea modalităților de promovare pe care le dorești, pe acestea trebuie să le pui pe blogul tău, cu cât vei promova mai mult magazinul cu atât șansele de câștig vor crește.
  3. Clientul intră pe pagina ta și vede modalitatea de promovare de unde intră pe site își lansează comanda, care acum va ajunge la cei de la Sole.
  4. După ce vânzarea a avut loc primești comisionul aferent produsului vândut și totul o ia de la început.

Alegând să promovezi Sole vei beneficia de unele dintre cele mai bune comisioane pentru produsele vândute, SoleShop.ro îți aduce comisioane de până 10% la produsele din categoriile parfumuri, accesorii fashion, cosmetice, genți, ochelari de soare și de 3% pentru articolele listate în gama Tech (smart watches, căști, brățări fitness). Cu cât ai mai multe vânzări cu atât cresc și câștigurile tale.

Modalitățile de promovare sunt create în așa fel în cât să atragă clientul,iar ție nu îți mai rămâne decât să le amplasezi într-un loc vizibil pe pagina ta.Vei câștiga foarte ușor bani deoarece portofoliul SOLE include peste 3.000 de produse 100% originale provenite de la peste 200 de dintre cei mai cunoscuți designeri de modă și parfumieri. Un alt lucru care îți sosește în ajutor este faptul că nu se pot lansa comenzi telefonice, deci nu ai cum să pierzi un posibil cumpărător, cei de la Sole își doresc să aibă o colaborare cât mai bună cu tine.

Mai mult decât atât toate produsele au prețuri foarte accesibile, iar în luna iulie se oferă se oferă transport gratuit la toate comenzile lucru care va atrage tot mai mulți clienți. Nu mai aștepta, alege să fii unul dintre afiliații Sole în Profitshare! Alege să pornești o afacere de succes!

Tags:
10 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.