Bijuterii speciale de la Royal Diamante

 Astazi imi propun sa va vorbesc despre diamante si despre cei patru C de care trebuie sa tinem cont atunci cand decidem sa achizitionam un astfel de diamant. Cei patru C sunt reprezentati de Culoare, Claritate, Taiere, Carate si trebuie sa cunoastem cate putin despre fiecare pentru a face ceea mai buna alegere.

slide1  Primul lucru de care tinem cont este Culoarea diamantului, ce poate fi de la incolor la galben pal sau maro, in functie de culoare diamantul este fie foarte rar fie foarte apreciat de clienti, cei de la Royal Diamante isi propun sa va ajute mereu sa luati cele mai bune decizii si tocmai de aceea diamantele pe care le comercializeaza fac parte din categoria diamantelor ”aproape incolore”, ceea ce inseamna ca sunt foarte utile pentru un inel special.

Claritatea este de asemenea un punct care trebuie luat in considerare atunci cand ne decidem sa achizitionam un inel sau o verigheta cu diamant sau diamante, pentru ca datorita acestui punct ne putem da seama daca la nivelul diamantului exista mici imperfectiuni. Si la acest criteriu ci de la Royal au un punct forte, deoarece produsele create de ei se afla undeva la granita dintre cele fara incluziuni si cele cu incluziuni vizibile cu ochiul liber, adica mai exact chiar daca au mici defecte acestea sunt aproape imposibil de vazut cu ochiul liber.

slide2

Deja cunoastem ca pentru a putea fi adaugat la o bijuterie, un diamant are nevoie sa treaca prin mai multe etape, printre care se numara si taierea, datorita acesteia capata forma dorite. Pentru taiere exista certificate de taiere, unele dintre ele arata gradul de taiere al diamantului si pe site-ul Royal Diamante va pune la dispozitie astfel de certificate tocmai pentru ca voi sa cunoasteti mai bine produsele pe care le veti cumpara.

Cel mai important lucru pentru stabilirea pretului unui diamant este reprezentat de numarul de carate pe care il detine, mai exact este vorba de greutatea diamantului, a nu se confunda cu definitia data in privinta aurului. Nici la aceasta categorie cei de la Royal nu au cum sa dea gres, pentru ca va pune la dispozitie o posibilitate de a masura degetele persoanei iubite, direct de acasa, acest lucru este important pentru ca trebuie sa stiti mai intai ce marime are degetul persoanei care il va purta si mai apoi sa alegeti ce produs va incanta cel mai mult.slide3c

Pentru a alege ceea mai frumoasa bijuterie cu diamante ar fi de indicat sa cititi si ghidul de cumparare a bijuteriilor cu diamante, existent pe site-ul celor de la royaldiamante.ro. Acolo aeti sansa sa gasiti foarte multe informatii despre cum au aparut diamantele si cum au fost ele folosite de a lungul timpului, dar si informatii despre alegerea cat mai corecta a unui astfel de diamant.

Mai multe informatii vezi descoperii si pe canalul Royal Diamante, acolo veti gazi diverse video-uri ale produselor de pe site si tot acolo aveti sansa sa vedeti cum arata acele inele sau verighete pe deget, lucru care este foarte important in luarea unei decizii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.