De unde cumperi un hidrofor ieftin?

De ce să alegi un hidrofor?

Fiecare tânără  visează la o casă  deosebită, impunătoare, cu o arhitectură modernă , înconjurată de o grădină luxuriantă, aşezată departe de oraş într-o oază de linişte. De  curând acest vis  s-a împlinit şi pentru mine, am reuşit să construiesc o casă cu un living incăpător, bucătărie, terasă, un birou,  grup sanitar si garaj la parter, iar la etaj trei dormitoare si doua băi, mansarda fiind compusă din două camere pentru copii și o baie. Proprietatea este înconjurată de un gard din piatră de râu şi la intrare o maiestuasă poartă din lemn masiv. După cum v-am  spus casa fiind departe de oraş implicit nu avem o reţea de apă potabilă. Soluţia a fost alimentarea dintr-o fântână. Din motive tehnice,  adică găsirea unui izvor de apă dar şi pentru integrarea in peisagistica grădinii  fântăna  am realizat-o la o distanţă de aproximativ 20 metri de locuinţă, iar forarea fântânii s-a făcut pănă  la 25 metri.

Unde poți găsi un hidrofor ieftin?

Pentru asigurarea alimentării cu apă aveam acum nevoie de un hidrofor ieftin dar capabil să facă faţă la consumul ridicat de apă (bucătărie,  4 băi şi grădina) dar şi la distanţa mare la care este  amplasată fântâna de construcţie. Din căutările mele pe net am găsit un site, shop-einstal.ro,  pe care preţurile erau bune comparativ cu calitatea hidrofoarelor.  Profesioniştii site-ului având în vedere punctele de consum în număr foarte mare şi utilizate des, ţinând cont că am doi copii neastâmpăraţi, mi-au recomandat un hidrofor ieftin  care să nu depăşească numărul de porniri pe oră recomandat de firma producătoare pentru buna functionare a pompei. Cu tot ajutorul acordat de aceştia mi-a fost foarte greu să mă hotărăsc asupra hidroforului pe care urma să-l cumpăr, mai ales datorită gamei diversificate de hidrofoare avute pe site, dar şi a posibilităţilor de combinare a pompelor de mare adâncime cu vase pentru pompe şi hidrofoare, la care se putea  automatiza instalaţia. Punând  în balanţă diversele posibilităţi pe care le aveam  şi abuzând de răbdarea specialiştilor de pe site, am făcut cea mai bună alegere oprindu-mă la un hidrofor cu ejector având aspiraţia de la 30 metri.

Amplasarea pompei am făcut-o  într-o cameră amplasată în spatele garajului, deoarece în timpul funcţionării este destul de zgomotoasă şi nu doream să perturbe liniştea desăvârşită a locului. Acum mă bucur de confortul casei mele, copii se joacă nesupravegheaţi  cu apa atăt în băi cât mai ales udând plantele din grădină deoarece hidroforul instalat face faţă cerinţelor mari de apă din gospodăria noastră fără pericolul defectării sale.

Mă gândesc pentru viitor să găsesc o soluţie şi pentru piscină apelând tot la experţii de pe site. Vă doriţi un hidrofor ieftin şi cele mai de calitate sfaturi? shop-einstal.ro  este alegerea pe care vi-o recomand.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.