Alege să dăruiești ceea mai frumoasă cană personalizată chiar de tine!

Cană magică SurprizăCel mai frumos mod prin care poți fi alături de o persoană chiar de la 10.000 de kilometrii distanță este să vă asigurați că va primi un obiect personalizat de către voi. Astfel ori de câte ori va folosi acel obiect îi vei reveni în minte și va fi exact ca și când te-ai afla alături de el pas cu pas.

Obiecte ce pot fi personalizate sunt foarte multe, dar cred că am găsit cel mai perfect cadou, este vorba de căni personalizate, acestea pot fi oferite cadou prietenilor și în fiecare dimineață vor avea bucuria de a se trezi cu voi în minte, pentru că în general primul lucru pe care îl facem dimineața este să ne bem cafeaua sau ceaiul.

A-ți vrea să faceți un astfel de cadou dar nu știți cum să îl realizați și la ce firmă să apelați? Nu vă faceți griji tocmai pentru acest lucru există firma PhotoFancy, aici puteți alege modelul cănii pentru că aveți mai multe din care să alegeți dar și poza care urmează să o decoreze.
M-au atras încă de la început cănile magice surpriză, la început când cei dragi le vor vedea vor considera că sunt niște căni absolut normale, dar la prima utilizare vor avea o surpriză, o dată cu adăugarea lichidului cald în cană poza va începe să apară, este unul dinHalbă de bere cele mai frumoase moduri în care puteți surprinde o persoană. După ce ați trecut de alegerea cănii, uitați-vă atent la fiecare categorie pentru a afla toate informațiile despre produse, va urma decorarea propriu-zisă ea  va fi făcută tot de voi prin intermediul site-ului.
Primul pas constă în alegerea pozei care va îmbrăca cana, ea poate să fie de la unul din cele mai importante evenimente din viața voastră sau chiar o poză  cu o semnificație aparte. Urmează mai apoi editarea ei, puteți alege să adăugați o ramă foto, nume sau efecte speciale, voi decideți cum va arăta. În plus veți vedea după finalizarea fiecărui pas fix modul în care va arăta aceasta.
Pentru a primi comanda mai trebuie doar să o finalizați, în cel mai scurt timp curierul vă va aduce produsul dorit, indiferent de cadoul pe care veți decide să îl faceți un lucru este sigur veți avea parte de cele mai frumoase și de calitate produse.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.