Ce se întâmplă cu Rat Craiova? – Partea II

Așa cum spuneam în articolul precedent s-a revenit la vechea situație, numai că acum stația unde ajung doar patru autobuze nu mai este Peco ci Olas Prod, este vorba de o stație aflată la jumătatea distanței dintre Stația Vache și Peco. Au trecut deja câteva luni de când s-a făcut modificarea și cu toate acestea șoferii nu au niciun stres opresc unde vor cum vor și când vor.

Nu se i-a nimeni de ei, deci de ceși-ar face griji, cu toate acestea zilele trecute au reușit să mă enerveze la culme, cum nu voiam să merg la Olas pentru că acolonu se vedea niciun autobuz, am mers direct în Stația Veche, o dată cu mine a ajuns în stație un autobuz de 24, fix numărul care în 5 min trebuia să plece de la Olas, dar am zis că mă înșel eu,se mai nimerește să fie două autobuze cu același număr în stație. La fix șoferul s-aurcat la volan, până atunci a stat de vorbă cu celcare îi semna foaia de drum și a plecat fără să deschidă ușile.

Nu a mers însă pe traseu ci s-a îndreptat spre Olas în timp ce un alt autobuz de 14 întorcea în Stația Veche spre exasperarea celor care se rugaseră în speranța că merge la Olas. Pe deasupra în loc să plece la fix a mai rămas 5 minute în stație și acesta nu este un caz particular, foarte mulți opresc peste drup de Stația Veche și vin la ora programată la Olas.

Știu că s-a făcut o petiție pentru mutarea stației la Făcăi, acesta fiind aproape de noi și având doar autobuze din oră în oră,iar în weekend chiar mai des, dar din câte am înțeles s-au plâns șoferii că nu au pasageri. Din păcate țin să contest asta pentru că de câte ori am încercat să merg cu făcăiul era arhi-plin, separe însă că nu se dorește remedierea problemei.

Nici nu vreau să mai discut de faptul că celpuțin o dată pe săptămână trebuie să merg pe jos vreo trei stații pentru că autobuzul se strică pe jos și noi vrem autobuze de calitate nu din acelea care se strică după prima stație. Voi încerca să revin cât mai curând cu poze cu autobuzele și cu neregulile.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.