O moarte cu multe semne de întrebare!

În urmă cu câteva zile am aflat de tânăra găsită moartă în Parcul Nicolae Romanescu, din Craiova. Chiar dacă nu o cunoșteam personal nu am putut să nu caut informații despre moartea sa cu atât mai mult cu cât stau la câteva minute distanță de parc și până acum niciodată nu mi-am pus problema că se poate întâmpla ceva rău acolo.

Cu toate acestea de când a fost descoperit cadavrul tinerei am început să nu mai am atâta încredere în securitate, zona Ciobănașu știam dinainte că este periculoasă, mai ales pentru cei care decid să meargă singuri pe acolo. Nu doar o dată în timp cemergeam pe acolo am dat peste grupuri de persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau puse pe harță.

Cert este că drumul parcurs de Alexandra este puțin ciudat, adică dacă putea să o ia pe un drum principal de ce a ales să meargă pe acele alei unde la orice pas poate apărea ceva neprevăzut? Da, dacă o mai însoțea cineva era puțin mai plauzibil, dar și atunci se punea problema slabei iluminări din aceea zonă.

Ieri am văzutul video-ul postat de cei de la Gazeta de Sud, la început am avut impresia că a fost găsită undeva mai aproape de Ciobănașu și tocmai de aceea mi-am pus întrebarea de ce nu s-a simțit mirosul, totuși zona unde a fost găsită este foarte slab circulată, iar mașinile de poliție care patrulează cu siguranță nu ocupă și aceea zonă.

Nu vreau să vorbesc urât despre poliție, dar consider că în aproape trei săptămâni puteau organiza câteva echipe care să controleze întreg parcul, nu este normal ca ea să fie găsită de un trecător cât cei care trebuiau să o găsească erau polițiștii. Cazul este unul prea complex din câte se pare și sper ca în curând să avem și niște informații precise nu doar presupuneri.

Informațiile apărute în presă sunt prea puține și în general se contrazic una pe alta, eu una voi aștepta însă o declarație oficială asupra cauzei morții, dacă va apărea, se creează impresia că cineva face tot posibilul ca acest caz să dispară cât mai rapid din rândul presei, lucru care nu cred că este corect. Vorbim totuși de o tânără care la doar 17 ani și-a părăsit părinții și prietenii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.