Marius Ivanov un cântăreț de excepție

Acesta este primul articol de acest gen de pe blogul meu și de aceea am vrut să fie despre un cântăreț fenomenal.

În general nu ascult acest gen de muzică, dar vocea lui m-a atras. Dacă la început mi-a fost recomanadată doar o melodie a lui mai apoi am început să adaug în playlist aproape toate melodiile sale.

Foarte multe dintre ele le-am găsit și în interpretări live și pot spune că are o voce excepțională care îți ajunge până în cele mai întunecate colțuri ale inimii.

Cine este acest Marius Ivanov? Este un cântăreț de doar 20 de ani care a reușit să capteze atenția foarte multor persoane prin vocea și în același timp prin vârsta sa.

La majoritatea cântăreților ne-am obișnuit deja să găsim în CV cel puțin o școală sau un curs de muzică realizat, dar la el nu este vorba de așa ceva el pur și simplu a descoperit singur o modalitate prin care să își folosească vocea pentru a ne capta atenția.

Cei care s-au îndrăgostit sau urmează să se îndrăgostească de vocea sa au ocazia de a-l chema la diferite petreceri sau evenimente și astfel vor avea de câștigat atât prin faptul că îl vor cunoaște personal cât și pentru că vor auzi live melodiile sale.

Pozele din articol sunt pozele lui reale, deci cu siguranță veți avea la petrecere un invitat ce va atrage foarte ușor atenția celor din jurul său. Deja am fost cucerită și de melodia care cam într-o lună o vom putea asculta întreagă.

Dacă și voi vreți să îi ascultați piesele, dar și să aflați mai multe despre el vă invit să deveniți fani ai paginii sale de facebook.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.