Totul despre uscător de mâini.

 Despre uscătoare și rolul lor

Fiecare dintre noi merge în spaţii publice unde suntem  nevoiţi să ne spălăm pe mâini în urma folosirii toiletei sau pur şi simplu pentru că ne-am murdărit pe mâini. Pentru uscare trebuie să apelăm la un uscător de mâini deoarece dacă nu ne uscăm mâinile bacteriile se înmulţesc foarte repede , la înmulţire fiindu-le prielnic mediul umed și sunt sigură că nimeni nu vrea să aibă pe mâini un cuib de bacterii care pot duce la boli foarte grave pentru organismul vostru. Această uscare trebuie făcută cât mai rapid posibil căci nici unul dintre noi nu are foarte mult timp disponibil pe care să-l risipească pe acest lucru, atunci când merge la cumpărături sau este la o întâlnire importantă.

De un cumpărăm uscător de mâini?

Fiind o persoană foarte ocupată, practicând diverse job-uri la domiciliu, am ajuns la concluzia că pierd destul de mult timp cu igiena personală şi pentru a-l mai reduce am hotărât să-mi achiziţionez un uscător de mâini superperfomant. Pentru aceasta am intrat pe net unde am găsit un site higiene Lacroix specializat în comercializarea aparatelor de uscat pe mâini, având o gamă variată de produse profesionale, fabricate de producători de renume în această industrie, cum ar fi: Mediclinics, Dyson, JVD etc.

Produsele de pe acest site prezintă o productivitate ridicată, calitate deosebită si  sunt foarte fiabile. Carcasele uscătoarelor de mâini au ajuns să fie fabricate  dintr-o diversitate de materiale cum ar fi:  plasticul ABS, oţelul emailat sau inox, ele  putând fi puse în funcţiune printr-un senzor sau manual prin apăsarea unui buton.

Tot de aici am aflat că în vârful tehnologiei din domeniu sunt uscătoarele de mâini Dual – Jet uscând mâinile în maxim 10 secunde prin utilizarea a două jeturi – lamă de aer, în plus ele fiind dotate cu un filtru HEPA care are rolul de a reţine bacteriile, reuşind acest lucru în proporţie de 99,9 %. Cred că fiecare dintre noi a întâlnit cel puțin un uscător de mâini, este de apreciat faptul că se încearcă micșorarea periodei necesare pentru a se usca mâinile.

Acestea nu sunt singurele lucruri de care trebuie să ținem cont atunci când decidem să achiziționăm un uscător de mâini de la higiene Lacroix ci și faptul că aparatele beneficiază de o garanție foarte mare, începând de la 5 ani. Mai mult decât atât se preconizează o perioadă de funcționare de până la 7 ani fără a fi nevoie de întreținerea acestuia.

Eu zic că este un lucru foarte util, puteți avea chiar la dumneavoastră acasă un astfel de dispozitiv pe care să îl folosiți ori de câte ori este nevoie. Sănătatea este cea mai importantă și de aceea trebuie acordată o importanță foarte mare microbilor din jurul nostru.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.