O lanternă tactilă perfectă pentru locurile fără lumină.

A trecut o perioadă foarte mare de când am luat această minunată lanternă tactică de la cei de la Totalmag unul dintre cele mai frumoase magazine din Craiova. Întâmplător ziua în care am primit-o a coincis și cu plecarea mea la țară, nu mai fusesem pe acolo de vreo 7 ani, dacă nu mă înșel, dar niciodată nu am uitat întunericul grădinii și al ulițelor.

Chiar dacă am zis că mai mult ca sigur deja au pus iluminare publică, totuși nu m-am putut opri să nu adaug lanterna în bagaj, oricum era foarte mică deci nu ocupa un spațiu foarte considerabil. Am avut dreptate din păcate în ambele privințe, iluminatul public există dar nucii din fața caselor acoperă aproape total stâlpi rezultând beznă.

Dar cu noua lanternă teama de întuneric a dispărut și în plus am putut verifica calitățile lanternei direct la mine acasă, pot să vă spun că este foarte puternică, are o rază de acțiune foarte mare și în plus nu consumă foarte mult.

Lanterna vine într-o cutie specială, care din câte am observat are grijă ca aceasta să nu se lovească de margini. Lanterna are inclusă o baterie ce poate fi încărcată foarte ușor cu ajutorul încărcătorului ei, de câte ori încărcătorul este în priză ledul

încărcătorului va fi roșu.

Mai jos vă voi prezenta și câteva date tehnice ale lanternei de la TotalMag care m-au făcut să mi-o doresc:

–  durata de viata de 100.000 de ore, ceea ce este din puctul meu de vedere un lucru foarte bun, pentru că vă puteți bucura de ea foarte mult timp.
– flux luminos: 250 lumeni
– distanta de iluminare: 200m
– 5 Moduri de iluminare: High 100% > Mid 50% > Low 30% > Stroboscop (flash) > S.O.S, uitasem de S.O.S până când din greșală am apăsat și am intrat în acest mod, este foarte bine de știut atunci când pleci undeva.
– autonomie: 4 ore (High), 6 ore (Mid), 10 ore(Low), 6 ore (Stroboscop), 11 ore (SOS) – Pentru S.O.S este o perioadă foarte mare de timp. bineînțeles că dacă lumina este mai puternică automat și autonomia este mai mică.
– rezistenta la socuri sau impacturi puternice, asta nu am încercat și nici nu vreau să încerc cu ea, deși materialul este unul foarte bun.
– greutate fara acumulator: 132g, greutate cu acumulator: 177g așa cum am spus și mai sus este foarte ușoară după mine, nici lungimea sa nu este foarte mare.

Eu una sunt foarte mulțumită de ea, chiar este printre singurele lanterne care au reușit să îmi atragă atenția în cel mai plăcut mod. Îmi doresc să testez tot mai multe produse de la această firmă, pentru că deja am observat că se numără printre cele mai punctuale și serioase firme de la care am putut încerca produse.

Stați aproape în curând vă voi mai oferii câteva articole despre ei. Voi ce părere aveți? A-ți cumpăra o astfel de lanternă?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.