Printul Jumong

Serialele cureene se numara foarte mult printre serialele pe care le-am urmarit cu sufletul la gura pentru foarte multe zile, totul a inceput printr-o simpla plictiseala in vacanta de vara, dar spre ghinionul meu plictiseala s-a transformat in obisnuinta foarte rapid.
Urmaream de foarte multe ori episoadele cu sufletul la gura, pe atunci nu aveam calculator sau laptop ca sa urmaresc episoadele in fata, dar cu toate acestea faceam tot posibilul sa aflu ce se intampla in episodul urmator. Fiecare episod terminat reprezenta o noua sedinta, fiecare dintre noi spunea ce crede ca urmeaza sa se intample in urmatorul episod, iar cel care ghicea urma sa le faca in sac celorlalti.

Printre serialele urmarite s-a numarat si serialul Printul Jumong, imi amintesc si acum ca incepeam cursurile la 12 si ma trezeam dimineata la 6 ca sa pot vedea episodul, pe care de obicei il pierdeam dupaamiaza. Nu imi pasa ca mi se inchideau ochii de la somn, voiam sa vad toate episoadele.
Faptul ca fiecare episod se oprea fix in punctul culminant ma facea sa vrea sa vad fiecare moment, imi aduc aminte cat de suparata eram daca cumva adormeam in timpul filmului, pur si simplu nu imi puteam da seama cum adormeam.
Serialul Ju-mong ne introduce in istoria foarte bulversata a coreenilor, lupta sa impotriva celor doi frati vitregi Daeso şi Yongpo, care isi doreau sa ajunga pe tron, va face multa lume nefericita. Dar cu toate acestea tanarul reuseste sa isi indeplineasca destinul si sa urce pe tron, povestea este plina de momente captivante de la momentul in care Jumong afla ca puiul sau este mort si pana in ultimul episod in care este prezentata si moartea regelui.
La scurt timp a aparut si continuarea acestui minunat serial, prezentand insa domnia urmasilor acestui fabulous rege, dar despre asta vom vorbi in alt articol.

Cât așteptați pentru postarea unui alt serial vă recomand să vizitați atrag.ro și să învățați mai multe despre cumpărături.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.