Ce am citit vara aceasta?

Articolul acesta marchează încă un review al produselor din mediul online, de data aceasta subiectul este cel al cărților.

Tot cu ajutorul Anielei Deby am reușit să îi cunosc pentru prima dată pe cei de la iuppy.ro, este vorba de o librărie din mediul online.

Am comandat de pe site-ul lor trei cărți, bine la început alesesem două, dar una dintre ele nu se mai găsea și am fost nevoită să renunț la achiziționarea ei.

Cu toate că la început am fost puțin supăra, mai apoi mi-am dat seama că eu am fost ceea câștigată, pentru că în locul cărți alese prima dată am putut să o iau pe ceea de preparare a brănzei.

De foarte mult timp căutam o astfel de carte pentru mama mea,dar nu reușisem să găsesc la nicio librărie,  când am intrat pe librăria iuppy pentru prima dată nu am observat-o.

Cartea de programare am cumpărat-o pentru facultate și sper ca în curând să mai achiziționez ceva cărți din acest domeniu de la ei de pe site,am văzut multe cărți care o să-mi folosească la facultate.

Cartea de creșterea lucernei și a trifoiului a fost aleasă pentru tatăl meu care este pasionat de grădinărit și în această categorie am regăsit foarte multe produse care să îmi completeze biblioteca. ”Ultimul vals al tiranilor, Profeția Revizuită” a fost cadoul primit de la editură și voi vă puteți bucura de citirea ei dacă comandați cel puțin un produs de pe site. Cartea este interesantă și chiar este perfectă în serile foarte călduroase de vară în care căldura nu ne dă șansa de a dormi.

Iuppy.ro este o librărie în care găsiți cărți din diverse domenii și sunt sigură că fiecare persoană va regăsi cel puțin o carte pe placul ei. Eu îi recomand pentru profesionalismul de care au dat dovadă în timpul comenzii, dar și pentru rapiditatea cu care cărțile au ajuns la mine.

Voi ce cărți ați citit sau ați cumpărat în ultima perioadă? Ați cumpărat de la iuppy?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.