Reguli de aur pentru orice dieta

Regimul de slabire reprezinta unul din cele mai cunoscute concepte. Cu siguranta ca de-a lungul timpului acesta a fost incercat de foarte multe persoane. In acest moment, mai mult ca niciodata persoanele apeleaza la regimul de slabire. Acest lucru are la baza doua motive, si anume:
– Dorinta anumitor persoane de a slabi;
– Dorinta persoanelor de a se mentine la aceiasi greutate;
Indiferent care sunt motivele pentru care o persoana se hotaraste sa tina dieta, acesta trebuie sa urmeze anumite reguli pentru ca respectiva dieta sa ofere rezultatele mult dorite. Cu siguranta ca una din regulile de baza ale unei diete sanatoase nu este reprezentata de infometare. Ba mai mult, specialistii din domeniu, recomanda persoanelor care tin dieta sa consume suficiente alimente, astfel incat acestea sa le asigure necesarul de energie. In acest sens recomand persoanelor care tin dieta introducerea in alimentatia lor a produselor comercializate de catre cei de la Gerlinea. Acestea pot fi achizitionate accesand link-ul Gerlinea.ro .
Indiferent de motivele pentru care ai ales sa urmezi dieta, nu trebuie sa pierzi din vedere cel mai important lucru, si anume, sanatatea ta. Din acest motiv inainte de a te hotari sa incepi o dieta trebuie sa afli daca aceasta este absolut necesara sau este doar un moft de al tau. Cum poti afla acest lucru? Prin calcularea indicelui de masa corporala. Acesta se calculeaza prin impartirea inaltimii, reprezentata de cm, la greutatea corporala, reprezentata de kg. Rezultatul obtinut se ridica la patrat. In cazul in care indicele de masa corporala se situeaza intre 18,5 si 25 inseamna ca greutatea ta e normala din punct de vedere a santatii. Totusi, in cazul in care decizi ca ai nevoie de o dieta, ai grija la ceea ce mananci. Si nu uita, batoanele dietetice comercializate de catre Gerlinea reprezinta un atu in dieta ta. Acestea pot fi achizitionate accesand link-ul Gerlinea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.