PROFI SALVEAZĂ DESTINE ALĂTURI DE NOI ȘI ÎN 2015!

Cu toții cunoaștem lanțul de magazine Profi din țara noastră, dar foarte puțini dintre noi știm că dacă cumpărăm în perioada 17 august- 25 octombrie dintr-un magazin Profi putem ajuta un ONG să câștige bani, bani ce se vor duce la persoanele care au nevoie de ei.

Toate acestea au loc în cadrul proiectului ”Împreună cu tine, Profi salvează destine!” , este cel de al cincilea an în care Profi își propune să ajute copii și să le ofere speranța la un viitor mai bun. Dacă la început numărul ONG-urilor participante era unul destul de mic, acum tot mai multe se înscriu cu speranța de a se număra printre câștigători.

La PROFI găsiți cazurile prezentate de fiecare ONG, toate acestea intră în concurs cu șanse egale și va câștiga ONG-ul care va atrage cele mai multe persoane, sunt puse în joc 3 premii destul de consistente de 1 milion, 100 mii și respectiv 50 mii de lei.

Am urmărit toate proiectele ONG-urilor și cel care m-a atras cel mai mult Asociația P.A.V.E.L, este vorba de o asociație care încearcă să redea lumina și speranța persoanelor bolnave de cancer. Cel mai mult m-a atras numele proiectului lor ”Nu plânge, mami! Destinul meu este să trăiesc!” pur și simplu nu mi-am oprit lacrimile.

Este foarte trist să vezi un copil cum se luptă cu o boală atât de nefastă cum este cancerul, să trebuiască să facă chimioterapie atât de mult, să uite ce înseamnă o viață normală. Cei de la Asociația P.A.V.E.L. fac tot posibilul pentru a-i ajuta atât pe copii cât și pe părinții acestora, organizează zile festive pentru cei mici , spectacole sau diverse activității care să îi ajute să uite că sunt bolnavi.

Cei de la Asociație se ocupă și de părinți, este foarte greu pentru ei să își vadă copilul suferind și să știe că nu pot să facă nimic pentru a-i ajuta. Eu am ales această Asociație pentru că vreau să cred că orice copil are dreptul să trăiască o viață normală!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.