Atenție!

Bună ziua, dragii mei. Deja a trecut foarte mult timp de cand nu v-am mai scris eu un articol si sincer imi pare rau pentru asta, ma refer strict la non-advertoriale. Pentru ca blogul nu arata frumos doar cu reclame in el am decis ca intre două advertoriale, adica intre două reclame, să adaug 3 articole non.
Eu una asa cum mulți dintre voi deja cunosc sunt studentă, ceea ce înseamnă că nu mă pot dedica 100% blogului așa că am decis că am nevoie de ajutor măcar la cele non. Mi s-au alăturat două admine Mya D. și Aura, din păcate începând de ieri ultima dintre ele m-a părăsit.
Motivul foarte mulți îl știți deja, postat articole copiate, eu doar m-am uitat peste ele, le-am verificat ca să nu fie luate de pe alte site-uri și le-am postat. Ieri mai mulți dintre voi mi-ați atras atenția că nu sunt originale și pentru asta vă mulțumesc, ca urmare Aura nu va mai posta pe acest blog.
Îmi cer scuze atât vouă cât și persoanelor de la care au fost copiate articolele, vă rog din suflet ca atunci când mai vedeți un astfel de articol să îmi lăsați mesaj direct acolo pentru a putea fi șters, iar responsabilul să plătească.
Îmi doresc să continui cu publicarea de non, deci în locul fiecărui articol scris de Aura astăzi sau mâine cel târziu va apărea altul. Sper să rămâneți în continuare vigilenți.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.