Haine de black friday la StarShinerS

De la sezon la sezon, o “armata” mare de designeri ne ofera viziunea lor asupra tinutelor la moda.  Dupa trecerea in revista a tuturor prezentarilor de moda pentru sezonul toamna-iarna 2015-2016, putem identifica cele mai tari tendinte ale noii perioade reci.

Subtiri, compacte, confectionate din casmir, lana, bumbac, exista cu siguranta un tip anume de pulover care sa va atraga atentia si pe care sa il doriti pentru zilele racoroase de toamna. Noul sezon rece se remarca printr-un numar mare de diferite pelerine.  Unele dintre aceste pelerine arata ca un poncho voluminos, altele – paturi calde, in timp ce altele – fulare pufoase usoare. Pelerina este o piesa vestimentara versatila, care se potriveste cu multe dintre hainele tale si care poate fi purtata in outfituri dintre cele mai diverse, pentru mai multe ocazii.

Poncho este una dintre piesele vestimentare emblematice ale unei tinute hippie si se poarta in acest sezon, insa transformat si inclus in tinutele rafinate. Această piesa versatila poate fi purtata la multe tipuri de tinutei. Pe timp de toamna ai nevoie de un poncho un pic mai gros pe care il poti purta peste camasa, un pulover subtire sau tricou.

O talie bine pusa in evidenta este cu siguranta un must have in toamna 2015. Cea mai bună solutie pentru a obtine o astfel de talie pusa in evidenta este o curea lata. Indiferent ca alegi sa porti un palton, o vesta, o salopeta, o rochie, o astfel de curea supradimensionata este perfecta. Asa ca fi pregatita sa prinzi cele mai tari reduceri la haine de black friday in luna Noiembrie.

Zilele blugilor skinny sunt numarate. Pantalonii fusta pana la genunchi si, in general, orice pantaloni largi, sunt preferatii designerilor in ultima perioada. Acesti pantaloni ne aduc aminte de stilul anilor ’70, ceea ce ne confirma inca o dată ca moda anilor ’70 a inspirat designerii in 2015.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.