5.Tricoul meu personalizat de la Tshirts

Salutare, Salutare!

Așa cum mulți dintre voi deja știți și anul acesta particip la SuperBlog, acest articol este scris pentru proba cu numărul 5 a competiției, în cadrul ei 50 de bloggeri am avut ocazia să testăm minunatele tricouri personalizate de la Tshirts. Chiar dacă am văzut proba la mai multe ore după ce a apărut am avut noroc, fiind selectată la testare și deci acum o să vă prezint cât mai bine experiența mea cu acest site.

Sinceră să fiu, iubesc să primesc orice premiu, indiferent cât este el de mic, dar cu toate acestea proba aceasta  a reușit să îmi aducă zâmbetul pe buze. La început am zis că este ușor de făcut o alegere, dar atunci nu știam că cei de la Tsirts vin alături de o experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Site-ul este unul foarte accesibil, pe care te poți orienta foarte ușor, dar  conține foarte multe produse și cu siguranță are un produs perfect și pentru voi!

Vorbim de un site cu tricouri ieftine ținând cont și de faptul că sunt personalizate. În final am reușit să mă opresc asupra tricoului Tricou Hug me, sau Ia-mă în brațe, l-am ales din cele peste 200 de tricouri online, dar sunt sigură că am făcut ceea mai bună alegere.

După ce am făcut comanda au urmat câteva zile de așteptare, apoi am fost contactată de sponsor și am fost felicitată pentru că mă aflu între cei 50 de norocoși, am fost foarte bucuroasă atât pentru că am fost selectată cât și prin maniera foarte frumoasă în care mi s-a vorbit.

M-am întâlnit mai apoi cu curierul care mi-a predat minunatul tricou, sinceră să fiu mă așteptam să primesc cu totul altceva atunci când am comandat, pur și simplu nu am mai putut scoate un sunet după ce l-am văzut! Este vorba de un tricou din 100% bumbac, iar poza este foarte bine imprimată pe tricou. Chiar și după spălare arată exact ca și nou, aveți atașate și pozele făcute cu el, îmi pare rău că nu am putut face poze și pe zi, dar răceala nu mi-a permis.

Câns am început să fac pozele pisica mea se tot învârtea pe lângă mine, iubește să facă poze și cu siguranță nu voia să rateze ședința foto, iar pentru că tricoul semnifică multe îmbrățisări am decis să o includ și pe ea.

Recomand cu ceea mai mare plăcere site-ul Tshirts pentru că este site-ul care m-a făcut să râd doar uitându-mă la produsele deja existente pe site.

Tricourile haioase de la Tshirts sunt perfecte și pentru a fi făcute cadou și în plus tricourile pot fi personalizate direct pe site-ul lor, trebuie doar să îți alegi o poză, un scris sau ceva care să te reprezinte și apoi să creezi tricoul dorit.

6 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.