Cum gasim vacante la buget redus ?

Daca sunteti amatori de plecari , ca si mine de altfel , atunci stiti ca cel mai greu lucru nu este sa alegeti destinatia ci sa va incadrati in buget si totusi sa aveti conditii bune incat sa va permita sa va relaxati si sa va bucurati din plin de vacanta pentru care urmeaza sa faceti bagajele.
Aveti un buget mic si totusi mintea va zboara catre destinatii exotice? Nu e nimic , exista solutii pentru toti, trebuie doar sa stiti unde sa va uitati si ce mai exact sa cautati! Ceea ce nu va spun din prima companiile de turism este ca exista variante mult mai ieftine la pachetele promovate de ei. Desigur, pentru asta trebuie sa stiti mai exact ce sa intrebati si sa va rezervati putin timp pentru a cauta oferta cea mai buna.
Daca stiti ca aveti un concediu in date fixe si nu prea flexibile atunci cea mai buna alegere este un Early Booking. Ce inseamna defapt Early Booking ? Inseamna ca puteti sa va alegeti cu cateva luni inainte un pachet de vacanta, in datele fixate de dumneavoastra pe care il puteti platii chiar si in rate. Preturile pentru pachetele luate din timp vor fi mult mai mici decat in sezon, va vor permite sa mai strangeti bani pentru shopping si va dau siguranta ca aveti ceva stabil si nu veti ramane fara concediul mult asteptat.
Daca nu aveti insa o data fixa si prindeti ceva zile libere si vreti sa plecati fara sa dati sume colosale atunci alegerea perfecta ar fi un Last Minute. Asa veti gasii cele mai bune oferte pentru plecari spontane, la preturi extrem de bune . Sunt simplu de gasit si au o varietate de pachete, de la City Break-uri la vacante de 10 zile. Preturile sunt la jumatate fata de pachetul normal si de obicei includ transportul sau mesele in regim de All inclusiv, demipensiune sau MD ( mic dejun ).
Sper ca v-am ajutat macar putin sa salvati din buget si sa va gasiti ceea ce va doriti.

By Bebe

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.