8.Magician pentru o zi

Este din ce în ce mai greu să reușești să seduci pe cineva și în principal acest lucru se datorează faptului că punem foarte mult accent pe hainele pe care le avem pe noi și nu pe ceea ce vede cel de lângă noi, sau mai bine zis ceea ce simte.

Ceea ce puțini cunosc este că prima impresie pe care o persoană ți-o face nu se datorează nicidecum hainelor sau părului, ea vine direct de la nas și dacă persoana în cauză a folosit un parfum special atunci este clar că jocul seducției a fost început și câștigat.

Dar pentru acest lucru aveți nevoie de un parfum special, asemănător cu Parfum Mad Potion, acest parfum este unul magic realizat de un vrăjitor.

coty_proba superblog parfum katy perry's mad potionSinceră să fiu dacă mi-aș dori să seduc pe cineva aș apela la un astfel de parfum, dar dacă în schimb mi s-ar oferii posibilitatea de a crea chiar eu un parfum, folosindu-mă de puteri magice atunci aș îmbina:

  • puțină iubire, fărăr ea seducția nu își are rostul.
  • O pisicuță micuță și pufoasă, pentru a-i oferii posesoarei fix un aer puțin mai copilăros, un aer asemănător cu al persoanelor care vor să afle mai multe despre celălalt.
  • Niște păr de leu, pentru a se ști că indiferent ce se va întâmpla își va proteja familia de orice pericol.
  • Și nu în ultimul rând niște stele proaspăt culese de pe cer, care să îi ofere aceea strălucire orbitoare care să sfârșească ritualul seducției.

Cu siguranță folosind un parfum realizat cu astfel de ingrediente orice femeie se va simți mai puternică și va reuși să îl seducă pe bărbatul dorit. Până în momentul în care parfumul meu va fi creat, pentru că va mai dura ceva timp, vă invit să încercați Parfumul Mad Potion, acest parfum are câteva dintre ingredientele de mai sus și ceva în plus.

Magia este unul dintre cele mai frumoase lucruri și de aceea ea trebuie folosită cu cap, să nu uităm că dacă încercăm să o ducem la extrem efectele nu vor mai fi la fel. M-am pus în pielea unui magician prin participarea la această probă din cadrul Superblog 2015.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.