Cum sa porti si sa asortezi puloverele tricotate?

Este interesant sa incerci sa-ti combini garderoba cu haine care sunt la moda in anumite perioade, chiar daca in general nu te imbraci doar in pas cu moda. In acest sezon insa, un articol vestimentar este irezistibil pentru orice femeie si anume puloverul tricotat. Puloverele tricotate nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. Ca sa fii in pas cu moda, ele trebuie sa fie deosebit de mari, voluminoase, supradimensionale.

Puloverele tricotate voluminoase trebuie asortate cu tinute care sa-ti vina bine. Daca silueta ta este una echilibrata, poti purta un pulover voluminos cu o fusta dreapta sau cu pantaloni skinny.

Daca alegi sa porti un pulover tricotat mai scurt, trebuie sa ai in vedere faptul ca fusta pe care o alegi in acest caz trebuie sa fie una A-line, mai stramta sus si mai larga in partea de jos.

Poti alege de asemenea sa potri si un pulover tricotat asimetric. Acesta merge perfect cu o pereche de blugi skinny. Incearca aceasta combinatie si vei arata perfect.

Sunt si pulovere tricotate foarte lungi, pana aproape de gambe. Acestea te vor face sa arati extrem de bine. Practic porti acest pulover foarte lung ca pe o rochie.

Puloverele tricotate sunt in mod clar vedetele sezonului. Pe langa faptul ca sunt foarte calduroase si pot fi de o multime de culori si modele, ele merg asortate cu o multime de alte piese vestimentare. Cu siguranta vei gasi puloverul tricotat perfect pentru corpul tau, astfel incat sa arati minunat imbracata cu el. Poti cumpara pulovere tricotate si online de pe magazinele de haine disponibile. De ce e mai bine sa comanzi online? Pentru ca vei gasi mai usor puloverul care sa fie potrivit pentru tine si mai ales un model care sa-ti placa, deoarece ai o gama mult mai variata de produse.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.