Carcasă PC își alege o nouă regină!

Decor: Carcasă PC
Personaje:
• Placa video
• RAM
• ROM
• Sursa ABC
• Sursa FSP

Subiectul discuției: viitoarea regină Sursa FSP – Fortron


logo_marketonline_micNarator: În Regatul ”Carcasă PC” tristețea este din ce în ce mai mare. După 2 ani de domnie sursa ABC este pe moarte, cu toții așteaptă anunțarea viitoarei regine, sau a viitorului rege, întru-cât stăpânul lor nu va putea sta fără un regat în funcțiune, mai ales că doar ce a descoperit site-ul magazinul MarketOnline.ro și din câte se pare vrea să afle mai multe despre el.
Placa Video–  Mărită Regină! Din păcate crudul destin a ales să ne despartă de tine, sufletul îmi este zdrobit la gândul că în curând va trebui să ne descurcăm fără tine, dar în același timp este de datoria mea să mă gândesc cine îți va lua locul, pentru că Regatul trebuie să meargă înainte! Vorbim de o funcție foarte importantă care ar trebui să îi fie alocată unei persoane merituoasă din regat, cuiva care este în stare să îi transmită stăpânului nostru toate imaginile într-un mod real, care să îl ajute să încerce cele mai noi jocuri existente pe piață, să vadă cele mai noi reduceri componente…
RAM–  Stimată placă video îmi place atât de mult că ești așa de modestă, dar din păcate țin să te contrazic, funcția ar trebui să îmi revină mie pentru că fără o memorie stăpânul nostru nu ar putea lucra, nu ar putea nici măcar să vadă jocurile de care amintești!
ROM–  Draga mea surată, ai dreptate în felul tău, dar totuși eu sunt mai potrivită pentru că în momentul în care stăpânului nostru i se închide accesul în Regat, doar eu mai pot salva tot cea ce el a muncit și doar eu pot să îl ajut să le recupereze.
Sursa ABC–  Liniște vă rog! Nu este nici momentul, nici locul potrivit să vă certați! Dragii mei cetățeni cu toții sunteți importanți pentru regat, dar din păcate niciunul nu va putea deveni regele acestui Regat. Deja am ales noua regină, de la un Producător surse, numele ei este Sursa FSP! Vă rog să o ascultați și să o slujiți la fel cum a-ți făcut-o în timpul în care am domnit eu!fsp-logo_mic
toți– Așa ceva nu este posibil! Cu ce este ea mai bună ca noi! De ce merită ea locul nostru!
Narator: Din păcate toate aceste întrebări au rămas fără răspuns, pentru că sursa ABC nu mai era printre ei! A doua o zi, când Regina Sursa FSP a ajuns în Regat!
Placa Video-Mărită regină! Cu părere de rău dar noi slujitorii tăi nu suntem deloc de acord cu decizia luată de răposata noastră Regină, credem că decizia luată este una greșită, noi avem vechime știm cum merg treburile pe aici, dar domnia voastră sunteți de abia la început și mai mult decât atât nu știm nimic despre trecutul domniei voastre!
Sursa FSP–  Îmi pare nespus de rău de faptul că voi gândiți așa și sper să reușesc să vă   conving că vă înșelați. Răposata Regină l-a ajutat pe stăpânul nostru să ajungă pe unul dintre site-urile care se ocupă cu piese pentru calculator, în momentul în care a simțit că puterile încep să o părăsească, acolo el a fost îndreptat către Surse Fortron, unele dintre cele mai bune surse de pe piață și în același timp categoria din care fac eu parte. Din păcate fără mine nici voi nu a-ți putea funcționa, pentru că doar eu vă pot distribui energia de care fiecare dintre voi aveți nevoie. Numeroasele voastre schimbări și mai ales necesarul vostru foarte mare de curent au dus la cedarea vechii regine. Chiar dacă nu am vechime, producătorii mei m-au creat în așa fel încât să fac față la sute de lucruri! Sper să reușim să ne înțelegem!
toți–  Trăiască noua regină!

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.