Sisteme de ventilație de la www.pro-vent.ro

Cum se putea preîntâmpina un accident?

După incendiul, cu puternic impact emoțional, produs în Colectiv și care a dus la căderea unui guvern, guvern ce nu se lăsase dus nici după trimiterea în judecată a primului ministru, după cum acesta promisese, un alt incendiu urmat cu victime umane s-a produs la Brașov într-o unitate de panificație.
Dacă patronii acestei unități productive ar fi avut cunoștință de existența www.pro-vent.ro, care are o experiență de peste zece ani în domeniul ventilației și climatizării, atunci ar fi putut preîntâmpina accidentul respectiv prin execuția unui sistem de ventilație antiex (pentru cei neobișnuiți cu datele tehnice un sistem de ventilație anti-explozie) corespunzător sistemului de producție și anume unul care îndepărta praful de făină din aer, fără a permite concentrației de praf împreună cu oxigenul din aer să formeze un amestec exploziv.

Cine sunt cei de la www.pro-vent.ro?

Deci toți producătorii, cu o activitate lucrativă care duce la acumularea de praf în spațiile de producție, pot apela cu maximă încredere la www.pro-vent.ro un lider în domeniul distribuției de echipamente de ventilație și climatizare. După cum deja v-am spus nu numai că ați rezolvat orice problemă pe care o aveți cu ventilarea spațiilor, dar veți obține în același timp și o climatizare corespunzătoare a acestora. La Pro Vent veți găsi inclusiv soluții complete și mai ales personalizate, pentru rezolvarea tuturor problemelor voastre la un preț competitiv în raport cu calitatea ventilatoarelor și accesoriilor comercializate.

Tot la Pro Vent, pe lângă o gamă diversificată de ventilatoare, veți găsi și accesoriile necesare acestora, precum: tubulatură, grile și anemostate, accesorii electrice. Dacă ai nevoie de un furnizor care să urmărească satisfacția ta completă, derularea proiectelor tale într-un mod obiectiv, transparent și mai ales corect, să fii ajutat pentru protejarea mediului cu o aplicare spre viitor, precum și să-ți fie asigurate echipamente și servicii la cel mai înalt nivel de calitate, trebuie să știi că toate aceste obiective sunt urmărite permanent de echipa de la Pro Vent.

Aici vei găsi o gamă diversificată de ventilatoare industriale, care să vină în ajutorul mediului de afaceri modern, cum sunt categoriile următoare: Ventilatoare axiale, ventilatoare pentru acoperiș, ventilatoare atex, ventilatoare centrifugale, ventilatoare carcasate, ventilatoare pentru tubulatură, ventilatoare rezistente la foc sau ventilatoarele antiex de care am amintit mai devreme. După cum vă puteți da seama din expunerea principalelor categorii este imposibil să nu găsiți pe www.pro-vent.ro ventilatorul de care aveți nevoie în procesul de producție pe care îl aveți în unitatea voastră. Pentru climatizare găsiți ventilo-convectoare, perdele de aer sau recuperatoare de căldură.

Însă sfatul meu este să apelați la echipa de profesioniști de la Pro Vent, o echipă cu experiență și bazată pe o expertiză tehnică, care cu promptitudine vă v-a îndruma pentru achiziționarea sistemului de ventilație corespunzător activității voastre. Mai mult profesioniștii vă vor asigura și accesoriile electrice , precum și cele necesare montajului pentru sistemul vostru de ventilatoare industriale. Vi se oferă soluții care reduc costul facturii la energia electrică și mai ales care minimalizează emisiile de gaze, în speță de CO2, iar proiectarea ingenioasă pe care v-o asigură permite o instalare corespunzătoare și rapidă, precum și o mentenanță foarte eficientă. Pentru a nu avea parte de accidente în procesul de producție asigurați o ventilație de calitate în spațiile voastre productive.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.