19. Farmec mi-a redat zâmbetul

Cât de greu este să ai o relație bună cu pielea ta?

Ori de câte ori ne uităm în oglindă primul lucru care ne întâmpină este pielea noastră, ea este cea care ne protejează și cea care ne poate transforma viața din rai în iad. Mă număr printre persoanele care au avut parte de cele mai multe probleme cu pielea, începând de la faptul că am moștenit pielea sensibilă a mamei mele și până la mătreața de care nu reușeam în niciun chip să scap.

Am mers la zeci de doctori, am luat o grămadă de tratamente, dar problemele dispăreau pentru o perioadă scurt de timp, iar mai apoi apăreau iar, până într-o zi când am decis să întreb la farmacie ce pot să folosesc pentru a-mi rezolva problemele. De la farmacie mi s-a recomandat gama Gerovital H3 Derma+ împreună cu produsele care urmau să îmi salveze pielea și să mă facă să fiu din nou fericită.

Primul lucru de care mi-am dorit să scap sau măcar să micșorez, a fost pielea sensibilă, ori de câte ori mă loveam sau pur și simplu mă tăiam în ceva trebuia să aștept cu zilele pentru a se închide rana, asta dacă între timp nu reușeam să mă ating cu mâna de altceva și să îmi fac o nouă zgârietură. Pentru a putea scăpa de această problemă am ales un produs din prima linie de produse dermatocosmetice de la Farmec, mai exact Crema dermatoreparatoare, datorită ei rănile s-au închis mult mai ușor și pot să mă bucur de o piele mult mai rezistentă, datorită acestei creme am putut să îmi iau și o pisică, pur și simplu iubesc aceste animale, dar datorită pielii nu puteam să îmi iau una.

Nu mi-a venit să cred că problemele mele au fost rezolvate doar cu ajutorul unor produse românești de calitate, dar din fericire acesta era adevărul, după cam o săptămână mă întorceam la farmacie pentru a cumpăra și un șampon antimătreață, dar și pe cel anticădere. Specialiștii Gerovital au fost cei care au reușit să mă ajute să câștig lupta pe care o începusem cu ani în urmă, pentru a avea parte de o piele mai frumoasă și mai sănătoasă.

Dacă și voi aveți probleme cu pielea voastră, încetați să vă mai lăsați înfrânți de problemele pe care le întâlniți la ea și optați pentru niște produse de tradiție care vă vor face viața mai frumoasă și pielea mai sănătoasă. Nu uitați că la Farmec beneficiați de un raport calitate – preț foarte accesibil și foarte bun.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog2015.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.