22.Pirații din Caraibe 5: Blestemul parului negru

Sunt una dintre cele mai mari fane ale seriei Pirații din Caraibe și tocmai de aceea nu puteam pierde ultimele informații apărute despre noul film, Blestemul Parului Negru cum am inceput sa ii spun, în care ne vom întâlnii cu iubitele noastre personaje, din păcate așa cum mulți dintre voi deja știu premierea filmului va fi de abia în 2017. Până atunci nu ne rămâne decât trailer-ul acesta…

Jack Sparrow dupa blestem( video de la The Daily Star)

Eu una nu mă puteam mulțumi cu atât timp de aproape 2 ani așa că am luat legătura cu una dintre persoanele care s-a ocupat de scenariu și am aflat rezumatul uneia dintre părțile care vor apărea în film, parte pe care o voi împărtășii și cu voi. Mi-a plăcut foarte mult faptul că în film va fi prezentat și epilatorul Silk’n Glide unul dintre cele mai bune epilatoare definitive.
” Într-un bar ascuns din centrul capitalei un domn se răstește la hangiță să îi mai toarne încă un pahar de băutură, la prima vedere pare un simplu trecător părăsit de soție care încearcă să își înece amarul într-o cană de alcool, cu toate acestea costumația și urmele adânci lăsate de trecerea timpului.
– Încă un pahar, drăguț-o!
– Cred că domnul deja a băut prea mult!( Cea care vorbise era o tânără pe care m-a natură o înzestrase cu tot ce avea nevoie pentru a atrage privirile tuturor celor din jur)
– O persoană atât de drăguță ca tine vrea să se certe cu mine? Eu zic că mai bine stai jos și servești o băutură cu mine!
– Nu te-ai schimbat deloc Jack, ești aceeași persoană de acum 10 ani, oare de ce mă mir?

De pe Youtube

– Ne cunoaștem( după un moment de nedumerire și după observarea tatuajului cu Scorpionul Jack Sparrow își dă seama cine este cea din fața lui)… Anabell nu ne-am văzut de mult, credeam că ești în continuare în Triunghiul Diavolului… mă bucur că ești aici.
– Nu sunt singura care a scăpat, pirații fantomă conduși de către Căpitanul Salazar se îndreaptă spre noi și-au pus în plan să nimicească toți pirații începând cu tine…
– Sunt sigur că există o metodă prin care să îi nimicim, altfel nu te-ai afla aici să vorbești cu mine… Spune-mi ce nestemată mai trebuie să găsesc acum.
-Nu știm dacă este adevărat dar se spune că Tridentul lui Poseidon se află pe Insula condusă de Blackhair… doar cu ajutorul lui vom putea scăpa de aceștia.
…….
După 2 luni
– În sfârșit Insula lui Blackhair, nici nu credeam că există…
– Ai grijă Jack un simplu gest greșit și totul se va duce de râpă.
– Cine sunteți și ce căutați pe Insula mea?
– Cine a vorbit? (Jack Sparoow se uită în toate părțile și până la urmă observă o bătrână de nici un metru care îl privea înfiorător) Serios? Un pitic? Ce poate să facă un pitic? Hai să luăm sceptrul și să plecăm.
– Dacă mai faci un singur pas foi fi nevoită să folosesc Blestemul Părului Negru!
– Bineînțeles, o să pui un ghemotoc de păr să mă atace.( Între timp deja pornise spre bătrână, după nici doi pași pământul începe să se rotească și acesta se prăbușește la pământ)
….
După o oră
-Ce s-a întâmplat? Unde e băbuța? De ce vă uitați așa la mine? ( Se apropie de mare să se spele când observă imensul păr care își triplase mărimea după somn, se pregătește să leșine dar totuși se abține, încercase ani de zile să scape de păr și acum uite-l din nou la loc, dar nu este nimic își luase cu el cuțitul)
-În locul tău nu aș face asta, blestemul este făcut în așa fel în cât dacă nu folosești arma potrivită părul să crească tot mai repede și tot mai tare.
– Ce armă este aceasta? Unde o pot găsi? (Deja se gândește la nopțile pierdute pentru a câștiga acel corp știa că părul o să îi apară, dar nici chiar așa să nu poată renunța la el)

– Deși nu meriți, parcă erai mai atractiv fără tot acest păr, așa că ți-l ofer pe al meu, este vorba de Silk’n Glide, un epilator minune care îți poate oferii o epilare definitivă. Pentru acest lucru trebuie să juri că vei renunța la a mai fi pirat după ce nava inamică va fi învinsă și pacea instaurată.
Cu o față tristă și resemnată Jack Sparrow accept, cu toate acestea cele două degete de la spate ne indică că nu își va respecta promisiunea.”
În continuare vom urmări multe alte peripeții prin care personajele noastre vor trece, din păcate nu am reușit să adun mai multe informații.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.