23. Tehnologiile Philips ne fac viața mai frumoasă

De cand eram copil am fost invatata de bunica ca tot ce pregatesc in casa este mult mai gustos, dar si mult mai sanatos. Azi imi amintesc cu admiratie cat muncea bunica pentru a ne face, mie si surorii mele, diferitele sucuri provenite din fructele ce se gaseau din abundenta in frumoasa si curata curte a bunicii mele.

Astazi, cand bunica nu mai este printre noi, eu tot mai merg in batrana livada, pentru a ma aproviziona cu fructele cele mai frumoase si mai ales proaspete, necesare prepararii sucurilor pentru copii mei. Dar, in comparatie cu bunica mea ,asta este cea mai grea munca pe care o fac eu, caci restul operatiilor de preparare a sucurilor sunt facute de promotii electrocasnice  , adica pe intelesul tuturor cu ajutorul oferit de storcatorul Philips Avance.

logo_marketonline_mic

Daca tot am ajuns la livada m-am aprovizionat si cu legumele necesare pregatirii mancarii preferate a bunicii, la care muncea aproape toata ziua, dar era atat de delicioasa incat toti ne lingeam buzele cand o serveam. Imi aduc aminte cum bunica pregatea legumele cu ajutorul cutitului si razatoarei, in timp ce eu ma folosesc de un robot de bucatarie Philips Viva si reusesc sa pregatesc mancarea, tot atat de delicioasa ca cea a bunicii, intr-un timp foarte scurt, caci fara acest robot nu as putea pregati mancarea din cauza serviciului care imi ocupa aproape intreaga zi.

In fiecare dimineata, bunica mea isi pregatea cafeaua intr-un ibric frumos, dar foarte vechi, pus pe ochiul aragazului a carui flacara era foarte mica si astepta rabdatoare pana reusea sa o fiarba. Eu mi-am usurat foarte mult munca si mai ales am redus timpul de preparare a cafelei, datorita unui Magazin online electrocasnice unde am vazut un espressor cafea Philips Saeco Poemia de care aproape ca m-am indragostit si pe care il folosesc in fiecare dimineata. In timpul cat eu imi fac toialeta, cafeaua este deja pregatita, mie ramanandu-mi sarcina de a o pune in cesti si de a o servi impreuna cu sotul meu.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.