What we buy from Dresslink Black Friday?

About a month I telling you what shopping I did from Dresslink disposing only $ 20 dollars at the time could only I buy a pair of rain boots and a blouse and a pair of tights, well last night I found an ad in the mail from them about discounts during Black Friday and I could not resist the temptation to go on their website to see the products we have to offer.

Capture

How can you resist a range of products priced 1 or $ 2 a piece? Not to mention the fact that the products are of good quality and I simply could not resist I buy something from them.
Let’s see what products we buy today with a budget of 20 dollars and a huge shopping desire and new products. The first thing that attracts me are these  boots that are on the site at a cost of only $ 2, only exchange in our pennies because you know you already and you amazed.
Capture

We also find it a reduction on the site? Apparently this coat manages to conquer me, her model is very nice and looks very welcome, not to mention the diversity of colors, it is a very small price benefiting from a reduction of 80%.

Capture

And another product that attracted me the last time on this site is represented by this set is perfect for cold days, the price is very good because we are talking of three parts very hot and a discount of 80% off.

Capture

Română

Acum aproximativ o lună vă povesteam ce cumpărături mi-am făcut de la Dresslink având la dispozitie doar suma de 20 de dolari, în acel moment nu puteam decât sa îmi cumpăr o pereche de cizmulițe, o bluziță și o pereche de colanți, ei bine aseară pe mail am găsit un anunț de la ei cu privire la reducerile oferite cu ocazia Black Friday și nu am putut rezista tentației de a intra pe site-ul lor pentru a vedea produsele pe care le au la ofertă.

Cum poți să reziști unei game de produse la prețuri de 1 sau chiar de 2 dolari bucata? Nu mai vorbesc de faptul ca produsele sunt de o foarte buna calitate și pur și simplu nu am putut rezista să nu îmi cumpăr de la ei ceva.

Haideți să vedem astăzi ce produse putem cumpăra cu ajutorul unui buget de 20 de dolari și cu o dorință foarte mare de cumpărături și de produse noi. Primul lucru care mă atrage sunt aceste cizmulițe care se găsesc pe site la prețul de doar 2 dolari, numai fac schimbul în bănuții noștrii pentru că știu că voi l-ați făcut deja și a-ți rămas uimiți.

Mai găsim oare ceva pe site la reducere? Se pare că și această geacă reușește să mă cucereasca, modelul ei este foarte frumos și pare foarte călduroasă, să nu mai vorbim de diversitatea culorilor, prețul ei este unul foarte mic beneficiind de o reducere de 80%.

Iar un alt produs care m-a atras de data trecută pe acest site este reprezentat de acest set, este perfect pentru zilele friguroase, prețul este unul foarte bun pentru că vorbim de trei piese foarte călduroase și de o reducere de 80% reducere.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.