Scaderea TVA aduce reduceri la produse

LA MULȚI ANI!

Dragii mei cititori,

Sper ca în anul acesta numărul vostru să crească tot mai mult!

Așa cum bine știți anul 2016 a venit cu un mic cadou pentru noi, este vorba de reducerea TVA-ului cu 4 procente, valoarea nu este una foarte mare dar cu toate acestea pentru cei care se străduiesc să trăiască dintr-un salariu mic această reducere este foarte importantă.

Unele magazine, cum este de exemplu Quickmobile și-au întâmpinat clienții în noul an cu reducerile gata puse pe site, dar cum era de așteptat avem și câteva site-uri care încă nu și-au actualizat informațiile, un exemplu negativ este cel al site-urilor cel.ro sau evomag.

În poza de mai jos se poate cu ușurință observa cum prețul este același chiar dacă TVA-ul trebuia să se aplice la începutul anului, lucru care nu este corect. Dar cum vorbim și despre un site serios, care a făcut tot posibilul ca posibilii clienți să se bucure de reducerea de TVA încă de la începutul anului haide-ți să vă arăt ce mi-aș cumpăra eu de pe Quickmobile:

Încă de la început mi-a atras atenția acest ceas inteligent MYKRONOZ, iar acum pot beneficia și de reducerea de 4% la achiziționarea lui.

12489913_10205645158190304_659913250_o

Pentru mai multe detalii despre reducerea de TVA puteți citi și acest articol.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.