Archery Airsoft Craiova- o experiență de neuitat

Marțea trecută am făcut ceva cu totul nou pentru mine, am tras cu arcul, acest lucru a fost posibil datorită existenței Archery Airsoft Craiova, acesta se află în Brazdă la fosta Fabrică de Tutun. Până în acel moment nu mai pusesem mâna pe un arc și să fiu sinceră nici nu cred că văzusem unul cu adevărat, dar cu toate acestea teama a dispărut rapid.

La Archery Airsoft am învățat să trag cu un arc adevărat, lucru care nu este foarte ușor. dacă nu cunoști regulile și nu ai un ajutor lângă tine te poți răni sau îi poți răni pe cei din jurul tău. Eu nu am reușit să mă rănesc pentru că am avut parte de ajutorul lui Sorin.

Tot acolo am învățat despre arcuri, despre competițiile la care arcași pot participa. Chiar dacă Archery Airsoft nu are o vechime foarte mare deja a reușit să dețină o medalie de aur și una de argint la competițiile la care s-a înscris.

În acest loc pot veni atât cei care doresc să facă performanță cât și cei care vor să scape de grijile din fiecare zi. Trasul cu arcul este destul de relaxant, în momentul în care țintești deja mintea ta nu se mai concentrează pe problemele cu care te confrunți.

Pentru mai multe informații poți intra în grupul special creat de aceștia, tot aici vei afla programul și prețul. Eu vă garantez că nu veți pierde nimic dacă încercați și acest sport, din contră veți vedea că nu o să mai puteți părăsi locul.

Tot în acest loc se poate trage ți cu pistolul, lucru pe care încă nu l-am încercat, dar pe care sper ca în viitor să îl testez. De un lucru sunt sigură mă voi întoarce cât de curând la Archery Airsoft pentru că mi-a plăcut foarte mult.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.