Ce produse vreau sa imi cumpar de pe Dwyn.ro?

A trecut ceva de cand v-am povestit ce produse imi doresc de pe un site din Romania, tocmai de aceea am zis sa va cer parerea cu privire la viitoarele cumparaturi pe care vreau sa le fac pe site-ul Dwyn.ro.

Am in minte mai multe produse si sa fiu sincera nu stiu asupra carora sa ma opresc, acest lucru se datoreaza in mare parte si faptului ca pe acest site descoperim foarte multe promotii, toate foarte atractive. Cu toate acestea am preferat sa ma opresc asupra acelor produse de care am nevoie.

Deoarece lucrez foarte mult in mediul online am constatat ca am nevoie urgent de un nou laptop, cel vechi deja are probleme cu bateria si imi este foarte teama ca ma va parasi foarte curand. Chiar daca el este un lucru foarte important nu am un buget destul de mare, spre surprinderea mea insa am descoperit un laptop ieftin in categoria de refurbished.

Refurbished sunt acele produse care au ajuns la clienti si care din diverse motive au fost returnate, asta nu inseamna ca ele sunt mai proaste ca restul sau ca nu functioneaza, pe deasupra beneficiez de o perioada de 60 zile drept de retur, 5 ani de garantie si pe langa toate acestea laptopurile sunt la super-preturi.

Daca nu voi reusi sa imi achizitionez un laptop, ma gandesc sa imi iau un telefon de la Samsung, astfel voi putea sa il folosesc atunci cand sunt la facultate si trebuie sa trimit urgent un mail sau sa raspund la o colaborare. Un telefon este bine venit din mai multe puncte de vedere si daca este si la un pret accesibil atunci este tot ce am nevoie.

Printre modele care imi atrag atentia pe site se numara si Samsung GALAXY S6 Edge, un telefon foarte stilat, cu foarte multe aplicatii si cu un pret foarte ok din punctul meu de vedere. Cel mai mult la el imi plac marginile, ofera un plus de eleganta telefonului, cu toate acestea imi este foarte teama sa nu imi scape din mana… off ce greu este sa alegi un singur produs…

Ultimul pe lista, desi cred ca ar trebui sa fie primul este un frigider, din pacate nici din acest punct de vedere nu stau foarte bine, frigiderul pe care il detin in acest moment fiind unul foarte vechi si care da semne ca nu va mai trai mult.

Acum va intreb, dragii mei, ce ar trebui sa aleg? Un laptop, un telefon sau un frigider nou? Daca as avea buget le-as lua pe toate trei, mai ales ca astfel pot beneficia de preturile destul de mici de pe dwyn.ro.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.