Obtine informatii despre certificare ISO 9001

Ce trebuie sa stie producatorii?

În ultimii ani, cu regret o spun, noi am ajuns la o economie bazată numai pe consum. Au dispărut încet, încet, sutele de întreprinderi ce aveau la bază producția de bunuri materiale. Eu, de fapt, nu le-am prins, dar din ce-mi povestesc părinții, municipiul nostru era împânzit cu astfel de unități. Azi, în multe dintre ele, au apărut centre comerciale. Indiferent că este o unitate de producție sau de comerț, pe noi clienții ne interesează în primul rând calitatea produselor pe care le cumpărăm. Cu privire la calitatea produselor este foarte important ca producătorii să fie certificați iso. Dacă ești un producător, indiferent de tipul activității unității tale, obtine informatii despre certificare ISO 9001 intrând pe site-ul iqcr.ro.

Vrei să știi mai multe despre cine este iqcr și cu ce se ocupă? Nimic mai simplu. O să încerc să te lămuresc, pe cât pot și eu, în rândurile următoare. În primul rând, Iqc România este un organism ce se ocupă cu evaluarea conformității produselor în domeniul de certificare și inspecție, important de știut este că acest organism este multinațional și mai ales independent. Această independență ducând la garanția evaluării corecte a conformității calității cu standardele recunoscute.

Cum poti obtine informatii despre certificare ISO 9001?

Pentru a înțelege mai bine și pentru a obtine informatii despre certificare ISO 9001 apelează IQC România, sunând la unul din numerele de telefon 0768.863.093 sau 0785.202.513. Ce mai trebuie să știi este că din familia iso, certificarea se face numai pentru Iso 9001 și că aceste standarde oferă atât orientări, cât și instrumente pentru toate companiile și organizațiile ce doresc ca produsele și serviciile lor să se plieze constant și perfect pe cerințele clienților. După cum am mai spus , acest certificat este bine să fie obținut de către orice companie sau organizație, indiferent de cât de mare sau de mică este și că nu contează, absolute deloc, tipul activității sale. Deci respectarea conformității calității produselor sau serviciilor ce le oferi clienților tăi este unul din principalii indicatori ce te ajută în dezvoltarea afacerii tale, implicit mijlocul care te ajută în eficientizarea produsului tău. Cum în fiecare țară producătorul își dezvoltă afacerea după regulile sale, este foarte important ca produsul respectiv să-și facă loc și pe piața din alte țări, atunci el trebuie să respecte niște standarde privind calitatea sa și la nivelul pieței în care vrei să-l distribui.

Acesta este motivul pentru care este obligatoriu să ai un certificat ISO:9001 implementat în unitatea sau organizația ta. Prin implementarea ISO 9001 înseamnă că tu vei respecta mai multe principii legate de managementul calității, cum ar fi: orientarea activității tale în permanență către client; leadership; implicarea în procesul calității a întregului personal; activitatea va fi bazată strict pe un anumit proces de producție; căutarea permanentă pentru a îmbunătăți producția; managementul să fie abordat ca un sistem unitar; luarea tuturor deciziilor să se facă nu mai pe bază de fapte; să întreții în permanență relații reciproc avantajoase cu furnizorii tăi. Respectând aceste câteva principii vei avea și numeroase beneficii, cum ar fi: creșterea veniturilor firmei tale; prin eficientizarea utilizării resurselor vei putea reduce cheltuielile; vei duce la creșterea loialității clienților prin satisfacția ce le-o dă calitatea produselor tale; și nu în ultimul rând vei avea parte de angajați dedicați, motivați în exercitarea sarcinilor, responsabili și mult mai implicați în cadrul societății sau organizației tale.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.