Totul despre alergiile alimentare

Ce ne facem fără sănătate?

Oare suntem o țară bananieră? Cum este posibil să se îmbolnăvească mai mulți copii de aceeași boală și unii chiar să decedeze, iar un sistem medical să nu poată depista sursa acelei îmbolnăviri. Trebuie să aducem mulțumiri lui dumnezeu că s-a stopat îmbolnăvirea, căci altfel ar fi vai de noi. Acest lucru este posibil din cauză că în România este “ bolnav” nu numai sistemul medical, ci și întregul aparat birocratic al statului. Am rămas stupefiată când un doctor, ce era purtătorul de cuvânt al spitalului, spunea că nu are importanță ce a dus la îmbolnăvirea copiilor căci ei tratează boala în sine. Așa că mi-am adus aminte de o carte citită recent din care vroiam să aflu totul despre alergiile alimentare și în care autorii susțineau că medicii din sistemul nostru de sănătate, nu toți dar destul de mulți, nu știu cum să abordeze bolile moderne care apar tot mai des în ultimul timp, că aceștia tratează EFECTUL și nu cauza declanșatoare.

De unde aflăm totul despre alergiile alimentare?

Sinceră să fiu nu i-am crezut atunci, dar după secvențele cu acel doctor din București, care mai avea și un ton arogant, am fost nevoită să le dau dreptate autorilor cărții “VINDECA NATURAL DERMATITA ATOPICA, ALERGIILE SI INTOLERANTELE ALIMENTARE ALE COPILULUI TAU” și anume, Dumitru Bălan și dr. Ingrid Bălan. În această carte cei doi autori descriu pe larg peste 50 de subiecte ce se adresează părinților copiilor cu boli ca: dermatita atopică sau eczemele, alergii sau intoleranțe alimentare, afecțiuni digestive, astm bronșic, rinită alergică sau alte afecțiuni ce le înrăutățește sănătatea. Bineînțeles că metodele de tratament ale acestor boli, depistate și stabilite de un medic specialist, sunt valabile și în cazul adulților afectați de aceste boli. Autorii cărții o recomandă inclusiv medicilor de specialitate ce activează în aceste domenii.

Curiozitatea mea privind totul despre alergiile alimentare venea de la o fostă colegă a mamei mele, al cărei băiat făcea foarte des alergie la multe din produsele alimentare ce le consuma, iar medicii i-au dat foarte multe medicamente, însă acestea nu-și făceau treaba. Băiatul nici azi, adică după vreo zece ani, nu s-a vindecat. Din această carte am înțeles că filosofia celor doi autori se bazează în principal pe „Refacerea microflorei intestinale” , cea care va produce o schimbare pozitivă în viața copilului tău tocmai prin rezolvarea acestui dezechilibru imunitar.

Cei doi soți susțin în carte că medicamentele aplicate ascund cauza bolilor, ele vindecând doar anumite simptome prin care bolile ne semnalizează prezența în organism. Dacă intri pe site-ul vindecadai.ro vei afla și tu că în viața noastră un rol foarte important îl are alimentația exclusiv naturală, cea care este cea mai sănătoasă pentru fiecare dintre noi și că prin alimentație ne putem vindeca definitiv de multe boli.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.