Ce orase pot vizita in frumoasa Portugalie?

Te-ai gandit vreodata sa iti cumperi un bilet de avion spre Portugalia si sa mergi sa vizitezi aceasta
frumoasa tara? Daca nu te-ai gandit inca, poate ar fi momentul sa iti faci o rezervare din timp si sa vezi ce privelisti minunate iti poate oferi aceasta tara minunata. Poti avea un sejur minunat in Portugalia, fapt pentru care ar trebui sa te interesezi din timp ce anume poti vedea in aceasta tara minunata. Poti opta pentru un sejur impreuna cu familia, impreuna cu persoana iubita sau cu prietenii.
Iata cateva idei care te pot ajuta sa vizitezi cele mai frumoase locuri din Portugalia
:
  • Lisabona
In primul rand ar trebui sa vizitezi capitala acestei frumoase tari si anume orasul Lisabona. Orasul pastreaza mult din vechile traditii, isi pastreaza arhitectura veche si farmecul vremurilor trecute. Lisabona – un oras magic ce trebuie vizitat. Asadar, orasul per ansamblu merita atentia ta.
  • Porto
Orasul Porto este cunoscut in intreaga lume datorita celebrului vin de Porto. Porto este un oras cu o arhitectura deosebit de frumoasa si ca marime este al doilea oras din Portugalia. Frumusetea orasului este data si de faleza Cais da Ribeira, un loc romantic plin de locuri in care te poti distra si simti bine.
  • Coimbra
Orasul Coimbra este fosta capitala a Portugaliei. Acest oras adaposteste cea mai veche universitate din lume, universitate ce a fost infiintata in anul 1920. Orasul este plin de biserici medievale, strazi frumoase si cladiri minunate. Se merita sa vizitezi acest minunat oras, un oras incarcat de istorie.
Frumoasa Portugalie te asteapta. Trebuie sa o vizitezi. Cu siguranta vei veni incarcat/a de energie si liniste. Europa are atat de multe orase frumoase care te asteapta, atat de multe tari care merita explorate si la care se ajunge atat de simplu cu ajutorul avioanelor care te duc rapid in orice loc din lume.
Daca vei opta pentru Portugalia, nu vei regreta. Ai de vizitat numeroase orase frumoase, cu o multime de obiective turistice pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata. Un sejur in Portugalia ar putea fi potrivit pentru tine, pentru cei dragi tie.
Poti alege Portugalia ca si destinatie pentru luna de miere, poti alege Portugalia daca vrei sa mergi in vacanta cu familia si/sau cu prietenii. Portugalia e potrivita pentru vacante indiferent de varsta, indiferent de preferinte. Opteaza pentru un sejur in frumoasa Portugalie si vei face o alegere minunata.
Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.