Ce trebuie să știm despre www.artizanatkult-art.ro

După muncă și răsplată

Trăim într-o lume în care nu toate persoanele au aceleași drepturi, în care banii fac diferența dintre persoane și în care există câteva grupuri de persoane vulnerabile care au o viață foarte grea și plină de neasjunsuri.  Într-o astfel de lume s-a născut asociația KULT-ART, ea ajută persoanele din grupurile vulnerabile să își găsească un loc de muncă. Cei care sunt interesați de produsele realizate de aceste persoane, dar și de modul în care acest proiect își propune să lucreze pot accesa acest link www.artizanatkult-art.ro .

Cum îi putem ajuta pe cei de la www.artizanatkult-art.ro?

O metodă foarte simplă prin care putem oferii o mână de ajutor la înaintarea acestui proiect este cea a achiziționării produselor realizate de cei de la www.artizanatkult-art.ro. Puteți găsi pe site-ul lor mai multe informații despre locurile în care urmează să își prezinte marfa și desigur locurile de unde puteți cumpăra produsele realizate de ei.

La toate aceste obiecte handmade lucrează un total de 6 persoane, din care 4 fac parte din grupurile vulnerabile existente în țara noastră, aceste persoane își pun la bătaie toată îndemânarea și dragostea pentru a crea obiecte pe placul dumneavoastră.

Grupul KULT-ART încearcă să păstreze vechile tradiții cu privire la realizarea obiectelor, încercând să le adauge cât mai multe modele specifice zonei pentru care sunt realizate. La această asociație vom întâlnii: covoare, bijuterii cu inserții tradiționale, fețe de masă, produse artistice din lemn cioplit.

Tot la ei vom întâlni și țesături realizate la războiul de țesut, mai simplu spus vom întâlni foarte multe produse realizate prin metode vechi, dar care oferă o calitate mult mai bună. Produsele de la KULT-ART sunt produse care ne vor încânta privirile și care vor reuși să schimbe aspectul unei camere.

De asemenea dacă ne dorim să le oferim persoanelor speciale din viața noastră un cadou frumos putem apela cu încredere la ajutorul www.artizanatkult-art.ro. Intrați pe site pentru a putea vedea câteva dintre modele realizate până acum de  această asociație vă garantez că nu veți regreta că ați ales să apelați la ajutorul lor pentru oferirea unor produse moderne, dar care au fost realizate prin tehnici și materiale tradiționale.

Veți putea observa faptul că produsele păstrează simbolistica și elementele etnice românești, fiind în același timp minunate obiecte de decor. De asemenea firma este partener în cadrul proiectului ”ECOURI- Măsuri inovatoare de dezvoltare a economiei sociale bazate pe avantajele competitive în Maramureș și Bucovina”, astfel ei realizând un Centru de artizanat ca Structură Economică Socială.

Tot la KULT-ART vom întâlni și huse pentru laptopuri sau telefoane, astfel gadgetul vostru se va bucura de un plus de protecție și de stil, fiecare dintre aceste produse reprezintă  un pas spre inovație și spre nou.

KULT-ART înseamnă întoarcerea la obiceiurile frumoase din trecut, introducerea istoriei în viața noastră de zi cu zi și mai mult decât atât ajutarea unor persoane cu care viața nu a fost tocmai bună. Fiecare produs cumpărat înseamnă o șansă în plus pentru cei care au nevoie de ajutor pentru a-și găsi un loc de muncă și pentru a nu mai trebui să stea cu gândul la ziua de mâine.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.