Cum pot influenta plafoanele din lemn interiorul locuintei tale

Plafoanele din lemn pot transforma interiorul oricarei locuinte intr-un mediu foarte placut, atat din punct de vedere vizual, cat si in ceea ce priveste instaurarea unei atmosfere prietenoase. Asadar, fie ca vorbim de living, dormitoare sau bucatarie, aspectul tavanului este unul semnificativ pentru imaginea per ansamblu a unui interior.

In general, persoanele care opteaza pentru un tavan din lemn, cauta sa aduca o nota de originalitate spatiului de locuit. Plafoanele de inspiratie rustica transmit in mod vizibil un sentiment de confort sporit si iluzia caldurii. Un specialist in domeniu te poate ajuta cu informatii pretioase, atunci cand te hotarasti ca doresti un astfel de tavan. Stilului modern ii sunt caracteristice suprafetele netede, dar acestea adeseori sunt sinonime cu crearea unei atmosfere reci. Pentru a aduce o nota de distinctie interiorului propriei case, este recomandabil sa folositi lemn in nuante pastelate, deoarece se pliaza mai bine pe ideea realizarii unui cadru ambiant familial.

Totodata, ati putea opta pentru inserarea unor elemente decorative simple, realizate din lemn masiv. Daca ati ales aceasta varianta, puteti completa design-ul cu inserarea unor elemente din piatra naturala. Efectul acestei imbinari a tavanului din lemn cu elemente din piatra este unul surprinzator, conferind in acelasi timp un plus de eleganta! Pentru un aer mai rustic, puteti adauga grinzi de lemn. Cele de forma neregulata, cu aspect invechit, vor produce negresit senzatia de trecere ireversibila a timpului. Acestea pot fi acoperite cu straturi de bait, intr-o culoare apropiata de restul nuantei in care este vopsita incaperea. De asemenea, puteti utiliza cu succes chiar si parchet laminat pentru obtinerea unui finisaj modern.

In sprijinul celor interesati sa creeze un aspect incarcat de rusticism in propriul apartament sau casa, indiferent ca se rezuma la design-ul bucatariei sau al dormitorului, compania Euromarketing pune la dispozitie cataloage online de produse de inalta calitate, pe care le puteti consulta pentru a alege solutia perfecta pentru casa dumneavoastra. Fie ca doriti plafoane lemn  la un pret atractiv, pentru living, dormitoare sau bucatarie, nu veti regreta alegerea facuta! De asemenea, firma noastra va ofera orice tip de articole de baza necesare pentru orice constructie durabila, alaturi de servicii de calitate! Daca te-ai hotarat ce fel de plafon doresti, atunci e cazul sa cauti si tipul de pardoseli locuinta  potrivit.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.