Cum sa iesi in evidenta fara a purta tocuri

Nu toate femeile prefera sa poarte pantofi inalti, cu toc stiletto. Este adevarat ca un pantof cu toc de 10 cm sau mai mult poate arata foarte interesant, mai ales daca restul tinutei este corect din punctul de vedere al dress code-ului. Daca te numeri printre persoanele care probeaza pantofi cu platforme sau tocuri inalte, doar cand trebuie sa participe la un eveniment de natura sa impuna un stil formal, poate doresti sa afli cate ceva in plus despre modurile cum poti avea o aparitie fabuloasa, chiar si in absenta acestora!

Nu te simti cel mai comod purtand tocuri? Atunci ai putea sa recurgi la unele alternative care iti ofera un plus de comfort: balerini si mocasini dama , disponibili in modele superbe, realizate din materiale diversificate, in functie de preferintele si nevoile clientelor. Acestia pot fi confectionati din silicon, din piele naturala sau imitatie piele ori din combinatii de materiale, care au menirea sa starneasca exclamatii de admiratie datorita originalitatii cu care au fost create de designeri priceputi de incaltaminte.

Unul dintre avantajele balerinilor este ca sunt foarte versatili. Astfel, ei pot fi asortati cu success la o tinuta casual si chiar la una office, in cazul in care jobul pe care il practici nu iti impune o anumita vestimentatie constransa de reguli formale. In magazinele Pepper, aveti ocazia sa admirati modele superbe de balerini, viu colorati sau in nuante neutre. Acestia din urma sunt ideali pentru a fi purtati la serviciu, cum aminteam mai sus. Balerinii din piele intoarsa ofera un aspect sic, sau vintage, iar cei din imitatie piele sarpe au capacitatea sa dea o nota de eleganta, mai ales cand sunt accesorizati cu o posata sau geanta potrivita per ansamblu tinutei abordate. Balerinii lacuiti au acelasi efect, conferind o doza de distinctie. Personal, sunt indragostita de acei balerini care au imprimeu floral, colorat, de cei care contin dantela, fundite sau sunt complet simpli. De cele mai multe ori, simplitatea face minuni!

Mocasinii ar fi o alta optiune inteleapta, daca vreti sa aveti picioare odihnite, chiar si dupa o zi de alergatura prin oras. Nu cred ca acestia ar fi destinati pentru a fi purtati doar de sustinatorii flower-power, desi ei au promovat aceste articole de incaltaminte comoda, alaturi de popularele sandale impodobite cu motive florale etc. Atat balerinii, cat si mocasinii, pot fi accesorii deosebite la o vestimentatie compusa dintr-o fusta, rochie sau pantaloni de tip jeansi. Sandalele joase, cu sau fara barete, se potrivesc si ele foarte bine pentru a completa o garderoba de vara, lejera.

Deasemenea, o pereche de espadrile dama  din panza, te pot scoate usor din incurcatura, cand nu ai idee cu ce sa te incalti, pentru a te simti cat mai confortabil. Catalogul nostru online de produse de incaltaminte comoda, prezinta modele superbe de espadrile si pantofi sport, beneficiind de 30% si 50% reducere.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.