Rochii de primăvară de la StarShinerS

Bine v-am regăsit dragele mele, astăzi vom discuta despre un site minunat care se ocupă cu vânzarea de haine pentru femei. Pentru cei care nu cunosc site-ul este vorba de StarShinerS, un site foarte bine organizat cu foarte multe produse frumoase. Am descoperit site-ul în urmă cu ceva timp și am decis să scriu un articol despre rochii de primavară pe care acesta ni le pune la dispoziție.

Am observat pe site foarte multe modele frumoase, am văzut că aveți posibilitatea de a selecta produsele în funcție de mai multe filtre. O să vă prezint puțin mai jos modelele care mi-au atras cel mai mult atenția și pe care vi le recomand și vouă.

Primul model care mi-a atras atenția de pe site este această rochiță

PrettyGirl Useful Cream

Rochie PrettyGirl Useful Creammodelul este unul foarte plăcut, iar rochița se potrivește la perfecție cu foarte multe evenimente la care poți participa în timpul primăverii. De exemplu datorită modelului elegant eu o pot folosi chiar și atunci când trebuie să merg la facultate. În schimb dacă o asortăm și cu un lănțișor putem crea o ținută pentru o ieșire în oraș cu prietenii. Dacă nu vă place cremul puteți opta pentru varianta albastră.

Un alt model care mi-a atras atenția este această rochiță

StarShinerS Outspoken Black

Rochie StarShinerS Outspoken Black acest model este mult mai elegant decât precedentul, iar combinația florală o face perfectă pentru o zi de primăvară, la această rochie mai există o variantă la care partea de sus este de culoare crem, mie una însă cel mai mult mi-a plăcut această variantă.

Ultimul, dar nu cel din urmă model care mi-a plăcut este

Rochie StarShinerS Sunshine DarkBlue

Rochie StarShinerS Sunshine DarkBlueÎmi place foarte mult această rochiță deoarece este foarte colorată și reușește să iese în evidență, ea este o rochie foarte elegantă. Modelul este unul foarte plăcut pentru anotimpul în care florile încep să răsară.

Ce părere aveți despre modelele alese? Vouă ce modele vă plac?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.