Tattooit ajutorul telefonului tau

Zilele acestea am fost întrebată care este primul lucru la care mă gândesc înainte de a pleca de acasă, spre surprinderea mea degetele deja băteau cuvântul telefonul. Așa am început să mă gândesc la acest mic prieten care îmi este alături zi de zi și pe care eu nu prea îl ajut cu nimic.

Chiar dacă fiecare dintre noi are cel puțin un telefon sau un laptop, nu prea le acordăm atenție decât atunci când ele cedează și nu ne mai pot fi de ajutor. Eu am decis să îi ofer telefonului meu un mic cadou și să îi cumpăr o husă de protecție.

Alive - Samsung Galaxy S6 Husa Book Neagra  Piele Eco

Cum numai știam foarte multe site-uri care să aibă modele frumoase de huse pentru telefonul meu am început să caut pe internet și așa am ajuns pe site-ul tattooit.ro, aici pe lângă modele spectaculoase am mai descoperit și o categorie care aproape te cheamă spre ea, este vorba de: ”Personalizeaza-ti gadgetul”.

Astfel pe acest site nu doar că poți alege unul dintre modelele deja existente pe site ci chiar poți să îți creezi singur cea mai frumoasă husă de telefon. Eu am intrat în categoria de huse samsung S6, pentru că voiam să văd ce modele există pentru un astfel de telefon, atât de popular în zilele noastre.

Sea Food - Samsung Galaxy S6 Husa  Book Neagra Piele Eco

Este aproape imposibil să treci peste modele care îi conțin pe celebrii minioni sau peste cele atât de viu colorate. Cu toate acestea mi-am făcut curaj și pentru a intra în categoria huse personalizate, sinceră să fiu nu prea știam ce aș vrea să apară pe husa proaspăt cumpărată, dar cu toate acestea voiam să testez modul în care aplicația site-ului funcționează. Astfel am aflat că nu este foarte greu să creezi o husă personalizată, atunci când te folosești de ajutorul unui astfel de site, puteți chiar să adăugați scris pe ea.

Purple Nights - Skin Telefon

Dacă pur și simplu nu vreți să folosiți o husă pentru telefonul vostru, vă recomand măcar un skin telefon, astfel veți câștiga un nou aspect pentru telefonul vostru și îl veți putea deosebi de cel al prietenilor. Chiar și cei care dețin un laptop pot opta pentru un skin, de data aceasta vorbim de unul creat special pentru laptopul lor. Alegeți să le oferiți o nouă imagine gadgeturilor care vă însoțesc în cele mai multe momente, veți vedea că la sfârșit nu veți regreta.

Banana Minion - Skin Telefon

Site-ul tattooit.ro vă așteaptă cu cele mai frumoase modele pentru gadgeturile voastre și pe deasupra vă invită să deveniți chiar voi designeri.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.