Alegerea inelului de logodna

Un moment special in viata oricarui cuplu este atunci cand trebuie sa se logodeasca. Atunci cand barbatul isi ia inima in dinti si decide sa o ceara pe femeia vietii lui sa se logodeasca, mai apoi sa se casatoreasca.

Inel de logodna/Inel cu 3 Diamante Dama Aur Alb 18kt cu 3 Diamante Rotund Briliant in Centru si Diamante Rotunde pe Margini

 De aceea, o astfel de propunere vine dupa o perioada destul de lunga pentru majoritatea cuplurilor pentru ca isi doresc foarte mult sa se cunoasca mai intai foarte bine. Iar aceasta perioada inseamna trecut, present si, de ce nu, chiar si viitor. Iar daca acest lucru este pus in valoare si atunci cand se ia decizia pentru logodna sau casatorie, atunci inelele cu 3 diamante este alegerea perfecta.

 In plus, pentru a si mai multa stralucire, poate fi ales un inel cu 3 diamante si diamante mici pe lateral. In cazul in care veti spune ca va sunt foarte cunoscute aceste inele, trebuie sa stiti ca sunt foarte populare in randul cadourilor aniversare, dar, in ultimii ani, sunt frecvent purtate drept inele de logodna. Inel de Logodna cu 3 Diamante Dama Aur Alb 18kt cu Un Diamant Central Oval si 2 in Forma Princess in Setare Gheare si Diamante Rotund Briliant pe MarginiSi tot in ultimii ani a aparut in paralel si conceptul de inele de logodna cu diamante mici pe lateral . In acest fel, se combina foarte bine inelul cu 3 diamante si diamante mici pe lateral. Pentru ca semnificatia este prezenta – asa cum mentionam mai sus cu trecutul, prezentul si viitorul – si, mai mult decat atat, stralucirea pe care o ofera femeii nu se compara cu nimic in lume.

Si pentru ca aceasta trebuie sa fie pusa in valoare de catre inel, alegerea unui cu trei diamante mici pe lateral inseamna ca aveti posibilitatea de a selecta diamantele in diferite combinatii si forme, asa cum ii place ei. Spre exemplu, puteti alege Rotund Brilliant, Princess, Smarald & Baghetă, Smarald & Rotund, și Smarald & Trapez. 

Mai multe detalii despre aceste inele gasiti pe site-ul Royal Diamante, cat si pe pagina lor de facebook .

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.