Lazi si kit-uri frigorifice pentru autovehicule

Nu ar fi extraordinar sa poti desface racoritoare sau mentine alimentele proaspete, chiar si atunci cand ai de parcurs distante lungi la volanul unui autovehicul, cand iei o pauza de la condus? Dotarea masinii personale sau a companiei pentru care lucrezi cu un frigider auto suna tentant, si este acum o practica frecventa.

Imaginati-va ca vreti sa consumati legume sau fructe proaspete, a caror calitate se poate altera, daca sunt expuse mult timp la temperaturi ridicate. Adesea, firmele care ofera servicii de transport pentru marfuri din sfera alimentara, apeleaza la utilizarea unor lazi sau kituri frigorifice, care au rolul de a asigura conservarea in bune conditii a produselor transportate. Aplicatiile lor sunt practic nelimitate, deoarece pot fi instalate cu succes in megacabine, rulote, campere, ambarcatiuni, in avioane etc.

Deasemenea, daca sunteti o persoana nonconformista, care si-a propus sa faca turul tarii, de exemplu, intr-o rulota sau alt vehicul, probabil v-ar fi extrem de folositor un frigider auto. Investitia aceasta va poate aduce economisirea pe termen lung, fiind evident, recuperabila, intrucat nu veti fi nevoiti sa faceti cumparaturi frecvent, pentru a va asigura hrana zilnica. Este un lucru foarte important sa poti avea la indemana orice produs de alimentatie preferat de dumneavoastra, in conditiile in care acesta nu s-ar gasi in magazinele si supermarket-urile pe care le intalniti pe traseu. In plus, daca sunteti presat de timp, si trebuie sa ajungeti la o destinatie precisa intr-un anumit interval de timp, aceasta ar putea reprezenta alternativa perfecta!

La ora actuala, pe piata exista o paleta variata de modele de lazi frigorifice, unele portabile, iar altele avand un design modern, adaptat spatiului dintr-un anumit tip de vehicul, de pilda care pot fi instalate intr-un compartiment special dintr-un camion, fara a atenta la reducerea spatiului din interior. Kiturile si frigiderele pentru autovehicule din catalogul nostru online de produse, se remarca prin calitatea superioara, exceleaza prin fiabilitate si durata lunga de viata si, pe langa aceste caracteristici, realizeaza un consum redus de energie. In plus, majoritatea sunt prevazute cu sisteme de protectie in eventualitatea in care se inclina cabina si sunt accesorizate cu un termostat care poate fi actionat manual.

Pe de alta parte, avantajele unei lazi frigorice portabile se refera la capacitatea de a functiona si drept congelator auto, iar dimensiunile reduse si design-ul ergonomic le recomanda pentru amplasarea in autoutilitare cu spatiu restrans sau in autoturisme. Unele modele de cutii frigorifice pot fi alimentate folosind atat curent continuu, cat si curent alternativ.

Daca doriti sa beneficiati si sa asigurati confort sporit in masina personala, microbuze, camioane etc., alaturi de o lada frigorifica, puteti opta pentru un sistem de aer conditionat auto stationar , care poate transforma atmosfera apasatoare datorata unor temperaturi extreme, intr-o ambianta placuta.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.