Magazinul tau online de Bratari Piele

La mulți ani, dragele mele cititoare! De Ziua Internațională a femeilor vă ofer un nou site descoperit în urma căutărilor efectuate în mediul online, este vorba de site-ul bratari-piele.ro.

Pe acest site femeile pot descoperii cele mai frumoase bratari din piele, spre deosebire de restul brățărilor acestea sunt confecționate din piele și asigură o rezitență de mai mare durată, de asemenea vorbim despre foarte multe modele frumoase.

Dintre toate brățările pentru bărbați existente pe site cel mai mult mi-au plăcut acestea două:

Bratara albastra barbati B2611

  • Primul model care mi-a atras atenția pe acest site a fost acesta care reușește să cucerească prin modul foartefrumos în care inoxul se asociază cu frumusețea cauciucului albastru. Efectul este unul de culoare și else dovedește a fi un cadou foarte frumos pentru bărbații din viața noastră.
  • Al doilea model m-a cucerit prin faptul că este realizată din piele naturală și în plus modul în care se prinde brățara pe mână este reprezentat de o foarte frumoasă ancoră. Dacă bărbatul pe care îl iubiți adoră bărcile atunci acesta este cadoul cel mai potrivit pentru el.

Pe lângă brățări pe site ne întâmpină și o frumoasă categorie de portofele dama, acestea sunt perfect atât pentru a fi folosite atunci când mergeți la cumpărături cât și pentru a ne însoți la petreceri.

Chiar și eu am reușit să urmăresc portofelele lor și să mă îndrăgostesc de aceste două modele foarte frumoase:

Portmoneu de dama PF35

  • Dacă își plac portofelele vesele și de asemenea iubești păsările atunci trebuie să te asiguri că acest portofel nu îți lipsește, el este confecționat din piele ecologică. Portofelul are 15 compartimente deci este unul destul de mare. Are compartimente pentru bani, carduri și documente, dar desigur vei găsi destul loc și pentru celelalte lucruri pe care le deții.
  • Un alt portofel care a reușit să mă cucerească a fost acesta, este unul foarte elegant care se va potrivi de minune la o petrecere, acesta este puțin mai mic decât celălalt, dar pe deasupra conține și un compartiment special creat pentru a fi puse monezile. Acest portofel este realizat din piele naturală, fiind de asemenea un perfect cadou pentru o femeie specială.

Nu doar femeile au ce descoperii pe acest site, pentru bărbați există de asemenea o categorie de portofele bărbați, marea lor majoritate fiind realizate din piele naturală. În astfel de portofele veți reuși cu siguranță să vă păstrați banii, cardurile și chiar câteva dintre cele mai importante hârtii. Apelați la bratari-piele.ro pentru cele mai frumoase produse.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.