Un minunat cadou de la answer.com review

Cu puțin timp înainte de Ziua Femeii am plasat o comandă pe site-ul answear.ro, aveam deja un voucher de 200 Ron și nu știam ce să cumpăr. M-am uitat peste toate perechile de încălțăminte pentru damă și m-am oprit asupra acestei perechi de cizme, m-a convins faptul că fix ultima pereche de pe site era mărimea mea.

20160317_152044

Oare cât noroc ai ca ultima pereche să fie fix cea potrivită pentru tine? Ei bine, la mine asta s-a întâmplat. Astfel în seara de 7 martie am plasat comanda, urmând ca la sosirea coletului să plătesc diferența.

20160317_152102

Pe data de 9 martie am și primit coletul, nu pot să vă spun cât de mult m-am bucurat atunci când am văzut coletul, era unul foarte mare având numele firmei pe el, după ce am reușit să îl deschid, am constatat că mai era o cutie în interiorul lui.

20160317_152109

În interiorul acesteia se aflau ghetele Fornarina, mi-a plăcut foarte mult culoarea și nu am putut rezista să nu le încalț, numai purtasem tocuri de ceva timp, dar cu toate acestea picioarele mele nu au refuzat această pereche de încălțăminte. Tocul este unul foarte solid și oferă stabilitate piciorului.

20160317_152118

Ghetele sunt realizate din piele și se închid cu ajutorul unor șireturi, care pur și simplu completează aspectul încălțămintei. Astăzi am reușit să fac și poze cu ghetele pentru că soarele a reușit să ne încânte cu razele sale și cu lumina sa.

IMG_2016-03-17 15-27-30

Vă recomand atât această pereche de ghete cât și site-ul Answear.ro, am descoperit aici foarte multe produse de la branduri de renume și la prețuri foarte accesibile, pe deasupra comenzile se fac foarte ușor și rapid. Există chiar și o politică de retur foarte avantajoasă. La ei veți găsi tot ce vă trebuie începând de la îmbrăcăminte, încălțăminte și până la accesorii, produsele sunt disponibile atât pentru damă, cât și pentru bărbați sau copii.

5 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.